Η Κέιτ έσπασε παράδοση 115 ετών

Μέγας σάλος έχει προκληθεί τελευταία στη Βρετανία από μια πρόσφατη απόφαση που πήρε η δούκισσα του Κέιμπριτζ και έχει εξοργίσει όλους τους υπηκόους της.

Η Κέιτ κατάφερε να “βγάλει από τα ρούχα της” τους Βρετανούς, οι οποίοι έχουν “ξεχυθεί στα social media και εκφράζουν με κάθε τρόπο την απογοήτευσή τους

Ο λόγος; Σπάζοντας μια παράδοση 115 χρόνων, η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν παραβρέθηκε στην παρουσίαση των Ιρλανδών Φρουρών στη γιορτή του Αγίου Πατρικίου, καθώς θέλησε να επιστρέψει στο Άμντερ Χολ στο Νόρφολκ. Έλειπε πολλές μέρες λόγω υποχρεώσεων στο Λονδίνο και δεν ήθελε να το καθυστερήσει άλλο.

Από το 1901, η βασίλισσα Αλεξάνδρα τότε, ξεκίνησε η περίφημη αυτή παράδοση που θέλει μια γυναίκα της βασιλικής οικογένειας να μοιράζει στο Χάνσλοου, τη βάση του Τάγματος Πεζικού, μπουκετάκια με τριφύλλι στη γιορτή του Αγίου Πατρικίου.

Η Κέιτ ανέλαβε αυτόν τον ρόλο το 2012 και μέχρι και πέρυσι, ούσα μάλιστα οκτώ μηνών έγκυος, την εκπλήρωνε κανονικά. Ωστόσο, φέτος, την έσπασε την παράδοση ύστερα από 115 χρόνια.

ΠΗΓΗ: womenonly.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.