Η ιερή εικόνα της «Παναγίας της Γιάτρισσας» ταξιδεύει από το Λουτράκι στη Χαλκίδα

0
Στις Εκδηλώσεις αυτές, υπάρχει η ευλογημένη παράδοση να μεταφέρεται, μία από τις ιστορικές και σεβάσμιες Ιερές Εικόνες της Παναγίας μας, για να συνεορτάσει με τον Άγιο Δημήτριο.
Εφέτος –συν Θεώ- η Χαλκίδα θα υποδεχθεία και θα φιλοξενήσει την Ιερά θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Γιάτρισσας, η οποία φυλάσεται ευλαβικά στόν Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου Λουτρακίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου.
Η υποδοχή της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Γιάτρισσας, θα λάβει χώρα την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.
Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου 2016, όπου στη συνέχεια θα επιστρέψει με λεωφορείο στην Κόρινθο.
Καθημερινά θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες, Θείες Λειτουργίες, Ιερές Παρακλήσεις και Ιερές Αγρυπνίες καθώς και ποικίλες πνευματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα, το οποίο βρίσκεται δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *