Η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου προσέφερε στο Νοσοκομείο Κορίνθου 250 παπλώματα και 200 σεντόνια

Εν όψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου οι ανάγκες των πασχόντων αδελφών μας αυξάνονται.

Η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου με την φροντίδα και την μέριμνα του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου αναπτύσσει καθ᾿ όλη την διάρκεια του έτους ένα μεγάλο δίκτυο δράσεων για την ανακούφιση των πασχόντων συνανθρώπων μας, το οποίο εντείνεται ιδιαίτερα κατά την περίοδο αυτή.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και κατόπιν σχετικού αιτήματος της νέας Διευθύντριας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Δήμητρας Καλομοίρη προς τον σεπτό Ποιμενάρχη μας για ηθική και υλική ενίσχυση, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, αναλογιζόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευόμενοι αλλά και την σοβαρότητα του έργου που επιτελείται από τους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, κινητοποιήθηκε άμεσα προβαίνοντας στην άμεση αγορά 250 παπλωμάτων και 200 σεντονιών, καλύπτοντας με αυτήν την προσφορά μια άμεση ανάγκη του Γ. Νοσοκομείου Κορίνθου.

Στην συνάντηση που είχαν ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, οι συνεργάτες του Κληρικοί και Λαϊκοί με την Διευθύντρια και το Δ. Σ του Νοσοκομείου για την επίδοση των κλινοσκεπασμάτων τονίστηκε η αναγκαιότητα αυτής της αγαστής συνεργασίας προς ανακούφιση των ασθενών αδελφών μας.

Κατά την έξοδό του από το Νοσοκομείο ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας συνάντησε μια ομάδα παιδιών από το Γυμνάσιο Ζευγολατείου, της Ι. Μητροπολιτικής μας Επαρχίας, που βρισκόταν εκεί στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, προς τα οποία ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ομίλησε πατρικά και τα νουθέτησε σχετικά με την αναγκαιότητα της προσφοράς προς τους πάσχοντες αδελφούς μας.

                                                                   

 Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και ιδιαίτερα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο, για την ευγενική προσφορά ειδών κλινοστρωμής στο νοσοκομείο μας σε αριθμό και είδη, που καλύπτουν βασικές λειτουργικές του ανάγκες στο επίπεδο αυτό.

Η συνδρομή της εκκλησίας στις προσπάθειες βελτίωσης των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες της Κορινθίας, γίνεται σε μία πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο οικονομικής δυσπραγίας και κοινωνικής κρίσης και δηλώνει πως η συνεργασία και η αλληλοϋποστήριξη των θεσμών, είναι σε θέση να δώσει διεξόδους και λύσεις σε τομείς που πλήττονται περισσότερο από τα αποτελέσματα της λιτότητας.

Ευχόμαστε η ευαισθησία, το πνεύμα αλληλεγγύης και η φιλανθρωπία που χαρακτηρίζει τη  Μητρόπολη Κορινθίας να διαπεράσει όλο το φάσμα της κοινωνίας.

Σε ότι αφορά τη Διοίκηση του νοσοκομείου, μας δημιουργεί την αυτονόητη Υποχρέωση και διάθεση για δουλειά και μεγαλύτερη προσπάθεια προς όφελος των πολιτών-χρηστών των Υπηρεσιών Υγείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.