24/04/2024

Η Έλσα Τόλη φωτογραφίζεται στο Showroom της E.T. Collection στο Λουτράκι και μας μιλάει για τη Συλλογή Ρούχων που υπογράφει η ίδια

0

Η Έλσα Τόλη φωτογραφίζεται στο Showroom της E.T. Collection στο Λουτράκι και μας μιλάει για τη Συλλογή Ρούχων που υπογράφει η ίδια

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ένα όμορφο απόγευμα πριν από μερικές  ημέρες μιλούσαμε με την Έλσα  περί ανέμων και υδάτων, για τα πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη: την οικογένειά της, τα παιδιά της αλλά και την αγάπη της για τη μόδα.
Μας άνοιξε την καρδιά της και λίγο αργότερα και το Showroom της όπου μας ξενάγησε και ο φωτογραφικός φακός του tvtv την απαθανάτισε ανάμεσα σε δικές της δημιουργίες.
Αφήνοντας τις πασαρέλες η Έλσα Τόλη ρίχνεται με πάθος στη δημιουργία.
Ήδη έχει ετοιμάσει την πρώτη της συλλογή που ονομάζεται E.T. Collection  όπου τα αρχικά σημαίνουν Elsa – Terpsixori (το όνομα της κόρης της).

Οι δημιουργίες της είναι μια σειρά από καλοκαιρινά, μεταξωτά μάξι φορέματα αλλά και καφτάνια, σε έντονα χρώματα, άλλα κεντητά και άλλα με πέτρες. Τα σχέδια τα βγάζει η ίδια και μετά τα στέλνει στην Ινδία, όπου γίνεται η ραφή και η παραγωγή, αφού τα υφάσματα είναι καθαρό ινδικό μετάξι, ενώ μερικά από αυτά είναι βαμβακερά. Παράλληλα και μια συλλογή από χειροποίητα αξεσουάρ έρχεται να συμπληρώσει τις προτάσεις για ένα όμορφο και αέρινο στιλ με γούστο και άποψη.

Η Έλσα Τόλη μας προσκαλεί στο  Opening – Bazaar 

την Τετάρτη 25, την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

να γνωρίσουμε  τη συλλογή E.T. Collection

Δείτε και αποκτήστε μοναδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ
που υπογράφουν επώνυμοι σχεδιαστές

Η E.T. Collection είναι το νέο brand ρούχων και αξεσουάρ

με τη σχεδιαστική πινελιά της Έλσας Τόλη

Εμφανίσεις παραλίας και προτάσεις για βραδινές εξόδους
που συνταιριάζουν άνεση και πολυτέλεια

E.T. Collection Showroom
Λουτράκι Γ. Λέκκα 58Α 1ος όροφος

[slideshow]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *