Η άσκηση που θα βελτιώσει την ερωτική σου ζωή και θα σε αδυνατίσει

0

Οι κοιλιακοί και η σανίδα είναι υπέροχες ασκήσεις αν θες να γυμνάσεις την περιοχή της κοιλιάς, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, καμία δεν …
ανυπομονεί να έρθει η ώρα να τις κάνει.

Αντί για αυτού του είδους τις ασκήσεις, οι οποίες γυμνάζουν μόνο το 6pack και όχι όλη την περιφέρεια της μέσης σου, σου έχω μια εναλλακτική που μπορείς να κάνεις οπουδήποτε, να μην κουραστείς και καθόλου και να γυμνάσεις τους μυς που βρίσκονται πιο βαθιά στον κορμό σου, πέρα από τους εξωτερικούς κοιλιακούς.

Η άσκηση έχει ως εξής: οδήγησε τον αφαλό σου μέσα και πάνω, με κατεύθυνση προς την καρδιά σου. Περίπου δηλαδή την κίνηση που κάνεις όταν ρουφιέσαι γιατί θες να μπεις στο skinny jeans σου. Για να βεβαιωθείς ότι το κάνεις σωστά, βάλε τα δάχτυλά σου ακριβώς κάτω από τα οστά των ισχίων σου. Θα πρέπει να νιώθεις μια μικρή συστολή σε εκείνη την περιοχή. Μείνε έτσι για πέντεδευτερόλεπτα, επανάλαβε πέντε φορές και κάνε τρία με πέντε σετ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τον καιρό προσπάθησε να κρατάς δέκα δευτερόλεπτα την άσκηση. Βεβαιώσου ότι αναπνέεις όσο ρουφάς την κοιλιά σου, ώστε να μην ασκείς συνεχή πίεση στους μυς σου.

Αυτή η κίνηση θα αδυνατίσει τη μέση σου, μπορεί να μειώσει τον πόνο στην πλάτη σου και να βελτιώσει τη στάση του σώματός σου. Επίσης, χάρη σε αυτή θα βελτιώσεις και τη σεξουαλική σου ζωή, αφού ενδυναμώνει και τους πυελικούς μύες. Όσο πιο δυνατοί είναι αυτοί, τόσο καλύτεροι και εντονότεροι και οι οργασμοί σου.

Γιατί κάποιος δεν μας τα είχε πει αυτά τόσο καιρό;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *