23/04/2024

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Να τη γιορτάσετε ή όχι;

0

Πλησιάζει η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου για τα ζευγάρια που ζουν την μέθη του νέου έρωτα αλλά και για εκείνα τα ζευγάρια που παραμένουν ερωτευμένα για χρόνια τώρα.
Αυτή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ξεχωριστή και γεμάτη αγάπη και πάθος για όσους πιστεύουν σε αυτά τα συναισθήματα, είναι μια όμορφη αφορμή να θυμηθούμε όλα τα υπέροχα στοιχεία της σχέσης μας και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο άλλο μας μισό για το θαύμα της παρουσίας του στη ζωή μας.

Πως να δείξετε λοιπόν αυτά τα συναισθήματά σας στο άλλο σας μισό; Υπάρχουν πολλοί τρόποι που συνοδεύονται από αυθόρμητα δικά σας λόγια τρυφερά και ειλικρινή, από ένα φιλί γεμάτο πάθος και στοργή, μια αγκαλιά, ένα βλέμμα αφοσίωσης. Συνοδεύονται επίσης από λουλούδια και γλυκά σε σχήμα καρδιάς.  Ένας ακόμα πιο όμορφος τρόπος είναι να χαρίσετε έναν συνδυασμό των παραπάνω που είναι ένα γλυκό σε σχήμα τριαντάφυλλου. Το γλυκό αυτό μπορείτε να το μοιραστείτε με το άλλο σας μισό… το πως αφήστε τη φαντασία και το ένστικτο να σας καθοδηγήσουν.

Και για να απαντήσουμε στο ερώτημα του τίτλου αν πρέπει ή όχι να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Περισσότερο το ερώτημα αφορά τους άντρες που εμπαίζουν το νόημα της ημέρας. Οι γυναίκες συνήθως περιμένουν αυτή τη γιορτή ως αφορμή για ρομαντισμό.
Εδώ η ταπεινή μας άποψη εκφράζεται μέσα από τη λέξη ειλικρίνεια. Αν νιώθετε έρωτα για τη σύντροφό σας, αν νιώθετε ότι είναι ο άνθρωπος που σας ταιριάζει, ακόμα κι αν δεν είστε από τη φύση σας άκρως συναισθηματικός, τότε ναι δείξτε της τα συναισθήματά σας  με ένα γλυκό, με λουλούδια με κάποιο δώρο.  Αν πάλι το κάνετε προσποιητά επειδή το επιβάλλει η ημέρα, τότε μην το κάνετε, μη χάνετε χρόνο σε άσκοπες υποκριτικές κινήσεις, καλύτερα αφιερώστε το χρόνο αυτό στο να σκεφτείτε γιατί είστε με έναν άνθρωπο που δεν θέλετε πραγματικά να είστε μαζί.

 

Boulangerie Patisserie Vouclait
Ελευθερίου Βενιζέλου 18 στο Λουτράκι
τηλ. 2744061512

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *