29/05/2024

Ζήτησαν ταυτότητα από 50χρονο γιατί φοβήθηκαν ότι μπορεί να είναι… 18αρης!

0

Ζήτησαν ταυτότητα από 50χρονο γιατί φοβήθηκαν ότι μπορεί να είναι… 18αρης!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

O Τσαρλς Μπράουν - δείχνει τόσο... νέος; Στη σημερινή κοινωνία η νεανική εμφάνιση φαίνεται να είναι το μεγάλο ζητούμενο, με συνέπεια πολλές (και πολλοί…) να είναι έτοιμοι να πουλήσουν και την ψυχή τους στο διάβολο (ή, εναλλακτικά, να επισκεφτούν έναν πλαστικό χειρουργό) για να παραμείνουν νέοι και όμορφοι. Μερικές φορές όμως η νεανική όψη μπορεί να αποτελέσει και πρόβλημα…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας 50χρονος επαγγελματίας οδηγός στη Βρετανία, ο οποίος έμεινε άναυδος όταν προσκόμισε μια φιάλη ουίσκι στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ και οι υπάλληλοι τού ζήτησαν να αποδείξει ότι ήταν πάνω από… 18 ετών!

Ο -πατέρας τριών παιδιών- Τσαρλς Μπράουν από το Χάντερσφιλντ του Δυτικού Γιόρκσαιρ είχε πάει σε υποκατάστημα της τοπικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Morrisons για να αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι.

Η νεανική όψη του 50χρονου είχε ως συνέπεια να αντιμετωπίσει τη δυσπιστία ενός ταμία, καθώς και του διευθυντή του υποκαταστήματος, καθώς δεν είχε σκεφτεί να φέρει στο σούπερ μάρκετ κάποιο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει… την ηλικία του!

Ο κ. Μπράουν,
 ο οποίος έκλεισε 50 χρόνια ζωής τον Ιούλιο, κατάφερε τελικά να αγοράσει το αλκοολούχο ποτό του αφού με τα πολλά κατάφερε να τους πείσει ότι ήταν όσο έλεγε ό,τι ήταν και όχι κανένας νεαρός που αγόραζε αλκοόλ κρυφά από τους γονείς του(!)

Σημειώνεται ότι τα σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία στη Βρετανία υποχρεούνται να ζητούν ταυτότητα από οποιονδήποτε ζητεί αλκοόλ και η ηλικία του φαίνεται να είναι κάτω των 25 ετών για να εξακριβώσουν αν είναι ανήλικος. Έτσι, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Morrisons τόνισε ότι το προσωπικό της ήταν υποχρεωμένο να κάνει ό,τι έκανε. “Παίρνουμε τις υποχρεώσεις μας πολύ σοβαρά. Ελπίζουμε ότι ο κ. Μπράουν εξέλαβε το αίτημά μας για ταυτότητα ως φιλοφρόνηση, καθώς θα πρέπει να δείχνει πολύ νέος για την ηλικία του” δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της αλυσίδας.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπράουν παρότι τόνισε ότι παρόμοιο περιστατικό τού έχει ξανασυμβεί, όντως το εκλαμβάνει ως κομπλιμέντο, αλλά “είναι λίγο εκνευριστικό. Νομίζω ότι πρέπει να επανεκπαιδεύσουν το προσωπικό τους. Ξέρω ότι δείχνω νεότερος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι 24άρης” πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *