24/04/2024

Επίσκεψη στο Νομό Κορινθίας του Κομματικού κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας

0

Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Διευθυντής του γραφείου Προέδρου κ. Στέλιος Κονταδάκης, πραγματοποίησαν ολιγόωρη επίσκεψη στο Νομό Κορινθίας στα πλαίσια της επαφής του κόμματος με τις τοπικές οργανώσεις αλλά και τους πολίτες του Νομού.

Η επίσκεψη ακολούθησε συγκεκριμένο πρόγραμμα, επίσκεψη σε επιχειρήσεις , συζήτηση με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , της Περιφέρειας αλλά και συνάντηση με τα μέλη της ΔΕΕΠ Κορινθίας.

Προς ενημέρωση όλων και προς αποφυγή κακόβουλων συμπερασμάτων και πέρα από οποιαδήποτε προσωπική εκτίμηση μεμονωμένων ατόμων που απώτερο σκοπό έχουν να κατασκευάζουν ή να φαντάζονται ρήξεις και παρεξηγήσεις τους ενημερώνουμε πως η Νέα Δημοκρατία και τα θεσμικά της όργανα ενωμένα και δυνατά προχωρούν μπροστά με κύριο μέλημά τους, την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και τις λύσεις των προβλημάτων των πολιτών.

Οι επαφές των κομματικών και κυβερνητικών κλιμακίων θα είναι συχνότερες και στοχευμένες παρά τις δυσκολίες έτσι ώστε να επιτευχθεί ο κύριος στόχος που δεν είναι άλλος από το καλύτερο δυνατόν μέλλον της χώρας μας.

Εν κατακλείδι, η εν λόγω επίσκεψη κρίθηκε σημαντική αφού καταγράφτηκαν προβλήματα της περιοχής μας αλλά επίσης επιβεβαιώθηκαν τα έργα που πραγματοποιήθηκαν, εκτελούνται ή έχουν δρομολογηθεί.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *