23/05/2024

Επίσημη τοποθέτηση του Δήμου για την κατάσχεση στο Σπα Λουτρακίου. “…ας γνωρίζουν όσοι επένδυσαν στην επιείκεια μας, ότι έκαναν λάθος εκτίμηση και τώρα πρέπει να φοβούνται…”

2

Επίσημη τοποθέτηση του Δήμου για την κατάσχεση στο Σπα Λουτρακίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Λουτράκι Σπα ΚατάσχεσηΕνημέρωση για το LoutrakiThermal Spa

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σας ενημερώνει ότι σήμερα, 24 Μαΐου 2013, έγινε κατάσχεση των κινητών πραγμάτων της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ από την εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και ορίστηκε μεσεγγυούχος, 3oπρόσωπο, που θα παραλάβει και θα διαφυλάξει τα πράγματα αυτά.

Τα προβλήματα που δημιουργεί η συγκεκριμένη πράξη κατάσχεσης, είναι δεδομένα. Οποιαδήποτε πρόσκαιρη δυσλειτουργία που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στη διακοπή παροχής υπηρεσιών του Υδροθεραπευτηρίου LoutrakiThermalSpa προς τους πολίτες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή, θα είναι προσωρινή.

Η αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων του Υδροθεραπευτηρίου LoutrakiThermalSpa, θα γίνει μέχρι τέλους σε κάθε νομικό και πολιτικό επίπεδο, με σκοπό να καταδειχθεί η αλήθεια και επιπλέον να προστατευτεί το δημόσιο συμφέρον έναντι του ιδιωτικού.

Τηρώντας τις αρχές της διαφάνειας και της νομιμότητας, ας γνωρίζουν όσοι επένδυσαν στην επιείκεια μας, ότι έκαναν λάθος εκτίμηση και τώρα πρέπει να φοβούνται.

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, αποφασίστηκε η έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ και σε συνέχεια η άμεση ενημέρωση του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Επίσημη τοποθέτηση του Δήμου για την κατάσχεση στο Σπα Λουτρακίου. “…ας γνωρίζουν όσοι επένδυσαν στην επιείκεια μας, ότι έκαναν λάθος εκτίμηση και τώρα πρέπει να φοβούνται…”

  1. Ελπίζω να μη μας στείλετε και άλλη Ορθή επανάληψη που θα λέει “Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων”

  2. Ο Δήμαρχος δεν έχει το θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, πάντα μιλά με υπονοούμενα και απειλεί αόριστα . Λοιπόν Δήμαρχε εδώ ταιριάζει η λαϊκή παροιμία, της στραβής ψ…ς τα μαλλιά της φταίνε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *