18/06/2024

Εξάσφαιρη η E-LA-WON στα GreatTaste του Λονδίνου

0

Σημαντική διάκριση για την ελληνική εταιρεία ELAWON στα Great Taste Awards 2019, που για μια ακόμη χρονιά συγκέντρωσε πολλά Χρυσά Αστέρια.

Η ELAWON, που παράγει και τυποποιεί υψηλής ποιότητας ελληνικά φυσικά προϊόντα, διακρίθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς αναγνωρισμένου διαγωνισμού Great Taste Awards 2019 του Βρετανικού οργανισμού Guild of Fine Food. Τα συγκεκριμένα βραβεία – στα οποία η ελληνική εταιρεία διακρίνεται από το 2015 – αποτελούν το εγγυημένο, ασφαλέστερο και διεθνώς αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για ποιοτικά τρόφιμα και ποτά.

Ειδικότερα, ανάμεσα σε 12.772 προϊόντα, από 107 χώρες, με 500 και πλέον ειδικούς κριτές σε 90 μέρες γευστικών δοκιμών, η ELAWON έλαβε 4 βραβεία για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση των προϊόντων της.

Οι διακρίσεις που έλαβε η εταιρεία αφορούν τα εξής προϊόντα:

Chestnut Honey – 2 stars: Άρωμα έντονο, μεθυστικό και χαρακτηριστικό. Γεύση δυνατή,  ανάλογη με αυτή της φαιάςκαστανιάς. Ελαφρώς πικρή και με διαρκή επίγευση.
Special Blend EVOO – 2 stars: Μπουκέτο αρωμάτων από εκλεκτές ποικιλίες ελαιολάδου, Κουτσουρελιά, Μεγαρίτικη, Αμφίσσης, περιορισμένης ποσότητας. Μοναδικό χαρμάνι από ελληνικές ποικιλίες για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.
Vanilla Honey – 1 star: Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και γλυκόζη. Ιριδίζον – καραμελωμένο χρώμα κι απίθανη γεύση, περιορισμένη ποσότητα. Δεν κρυσταλλώνει ποτέ.
Green Fresh EVOO – 1 star: Aγουρόλαδο ποικιλίας «Αθηνολιάς». Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Έντονη φρεσκάδα και αξεπέραστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Η ELAWON στην επιχειρηματική της διαδρομή έχει ήδη 60 και πλέον βραβεύσεις, τόσο για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όσο και για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των συσκευασιών, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη αντίληψη και την καινοτομία.

Όπως τονίζει ο CEO της εταιρείας, κος Ιωάννης Καμπούρης, «η ELAWON κατάφερε να συλλέξει 6 αστέρια και να τοποθετηθεί επάξια στην ελίτ των εταιρειών με προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας, απαράμιλλης γεύσης και κορυφαίας ποιότητας.»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *