27/07/2024

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι πολιτικοί αρχηγοί

0

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι πολιτικοί αρχηγοί

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι πολιτικοί αρχηγοί στην τελική ευθεία για τις περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές. Στόχος των αρχηγών των κομμάτων είναι σε πρώτη φάση η συσπείρωση της εκλογικής τους βάσης, και σε δεύτερη η ενίσχυση των ποσοστών τους. 

Την Τρίπολη επισκέπτεται σήμερα Σάββατο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην τελική ευθεία των εκλογών. Θα μιλήσει σε συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, στις 19:30 το απόγευμα.

Στη Λάρισα θα βρεθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπου θα παραχωρήσει το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στα περιφερειακά ΜΜΕ Θεσσαλίας και Βόρειας Ελλάδας.

Στη συνέχεια, θα έχει συναντήσεις με στελέχη του κόμματος στη Λαρισα, το απόγευμα συνάντηση με το δήμαρχο Τρικκαίων, και με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων. Στις 18.45 θα μίλησε στους εκπρόσωπους παραγωγικών φορέων και στις 20.15 θα έχει συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων.

Στο Βερολίνο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Το απόγευμα θα μιλήσει στο συνέδριο του Die Linke.

Δηλώσεις από την Αγίου Κωνσταντίνου θα κάνει σε λίγο ο Φώτης Κουβελης.

Τους νομούς Μαγνησίας, Λαρίσης, Τρικάλων και Καρφίτσας επισκέπτεται σάμερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Πηγή: Skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *