Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα: «Οι νέες τάσεις & προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα &ο Ρόλος του Παγκόσμιου Καταναλωτή»

0

=Τη Δευτέρα,21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:30,

στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας

(Ερμού 2, Κόρινθος)

Η Ενημερωτική Ημερίδα με κεντρικούς ομιλητές τους κ.Αντώνη Μακρή, Πρόεδρο Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ),Δρ. Αντώνη Ζαΐρη, Αναπλ. Αντιπρόεδρο ΣΕΛΠΕ & Μέλος της Ένωσης Αμερικανών Οικονομολόγων (ΑΕΑ) και Γεώργιο Πανηγυράκη, Καθ. Marketing,Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εστιάζει στην ενημέρωση επιχειρηματιών και στελεχών ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις νέες ανάγκες της αγοράς και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και στην παρουσίαση μεθόδων αύξησης της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων, μέσα από την κατανόηση του ρόλου του Παγκόσμιου Καταναλωτή.

Σε συνέχεια της Κεντρικής Ομιλίας, θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα «Ηγεσία, από τα χαρίσματα στις δεξιότητες» από τον κ. Πέτρο Ρούση, Εκπαιδευτή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και η παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που θα υλοποιηθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας με την Πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου,σε συνεργασία με τη 360U BetterSkills – BetterBusinessκαι με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Παναγιώτης Πιτσάκης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *