26/05/2024

Ελένη Μενεγάκη: Που θα δούμε την απόλυτη ελληνίδα παρουσιάστρια μετά το Mega;

0

Ελένη Μενεγάκη: Που θα δούμε την απόλυτη ελληνίδα παρουσιάστρια μετά το Mega
Η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το Mega μετά από τρία χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη» στη μεσημεριανή ζώνη.

Η παρουσιάστρια δεν αποδέχτηκε τις προτάσεις του σταθμού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και έτσι οι δυο πλευρές αποφάσισαν ότι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, η απόφαση είναι αμετάκλητη, αφού η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε μετά τη λήξη της εκπομπής τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή κατεβάζει οριστικά ρολά στο Mega, με το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής αν η Ελένη Μενεγάκη θα βρεθεί σε κάποιο ανταγωνιστικό κανάλι, αν θα κάνει ξανά ένα διάλειμμα από την μικρή οθόνη ή απλά θα κλείσει οριστικά την καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης.

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν είναι πως η ωραία Ελένη βρίσκεται στο στόχαστρο του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο ισχυρός άντρας των media έχει αποδείξει πως ό,τι θέλει μπορεί να το αποκτήσει.

Ο Ατζούν, ακόμα και αν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη θα πρέπει να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ για τον χώρο που θα έχει στο πρόγραμμα μιας και αυτή τη στιγμή, η ισχύουσα συμφωνία του αφορά μόνο την απογευματινή αλλά και βραδινή ζώνη του σταθμού.

Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του βεβαίως έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι υπάρχει κρούση ή πρόταση. Μέσα από την εκπομπή «Γεια Σου» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε πως από το ρεπορτάζ του ίδιου δεν προκύπτει κάτι για το κανάλι του Φαλήρου και την Ελένη.

Αντιλαμβανόμαστε πως από τη στιγμή που η συγκεκριμένη τοποθέτηση έγινε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, πρόκειται για έμμεση αλλά σαφή απάντηση του καναλιού σχετικά με το αν θα δούμε την Ελένη Μενεγάκη στη συχνότητά του.

Ο Νίκος Κοκλώνης και η «κλειστή» πόρτα του Star

Από την άλλη υπάρχει και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έχει αναλάβει ένα μέρος της ψυχαγωγίας στον Alpha (κανάλι από το οποίο αποχώρησε η Ελένη το 2020 και πολύ δύσκολα θα επέστρεφε καθώς έχει «στρωμένη» πρωινή ζώνη) αλλά και στο Open Tv.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πόρτες είναι κλειστές στο Star Channel για την Ελένη Μενεγάκη καθώς με τις υπάρχουσες συνθήκες, και με τις ήδη διαμορφωμένες ζώνες, δεν υπάρχει χώρος για την εκπομπη «Ελένη».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *