25/06/2024

Εδώ και 30 μέρες παρακαλάει γονατιστός να τον συγχωρήσει η κοπέλα του!

0

Εδώ και 30 μέρες παρακαλάει γονατιστός να τον συγχωρήσει η κοπέλα του!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Εδώ και 30 μέρες παρακαλάει γονατιστός να τον συγχωρήσει η κοπέλα του!
Πολλές γυναίκες θα είχαν λυγίσει στο θέαμα, ωστόσο μία κοπέλα στην Κίνα φαίνεται πως θα παρατείνει την εικόνα του συντρόφου της, που της ζητάει εδώ και τριάντα μέρες, στα γόνατα να τον συγχωρέσει.

Οι άνδρες δύσκολα προχωρούν σε υπερβολικές πράξεις προκειμένου να ζητήσουν συγχώρεση από την αγαπημένη τους. Αυτό συμβαίνει ίσως, γιατί οι περισσότερες γυναίκες συγκινούνται εύκολα ακόμη και από τις πιο απλές κινήσεις των συντρόφων τους.

Αυτό φαίνεται πως τελικά δεν “άγγιξε” μία κοπέλα στην Κίνα η οποία θεώρησε δύσκολο να δεχτεί μία απλή συγγνώμη που θα την οδηγούσε και πάλι κοντά στον “άσωτο” αγαπημένο της. Γι’ αυτό τον λόγο, ένας άνδρας στην επαρχία Σιτσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας, εκλιπαρεί γονατιστός πάνω από τριάντα ημέρες την αγαπημένη του έξω από τον χώρο εργασίας της, προκειμένου η ίδια να τον συγχωρέσει.

Έξω από το κομμωτήριο που δουλεύει η αμετάπειστη σύντροφος του, πολλοί περαστικοί στέκονται, του μιλούν, προσπαθούν να τον βοηθήσουν, τον παροτρύνουν να σηκωθεί αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά μέχρι τη στιγμή που θα καταφέρει να συγκινήσει με την γενναία πράξη του και την πρώην κοπέλα του.

Η κοπέλα μέχρι στιγμής, αρνείται να τον συγχωρέσει αλλά εκείνος δεν εμφανίζει σημάδια παραίτησης. Γονατιστός εκλιπαρεί για συγχώρεση και δηλώνει έτοιμος να περιμένει όσο χρειαστεί, για την επιστροφή της αγαπημένης του.

Παρόλο που ο νέος θα μπορούσε να είναι ο “ήρωας” πολλών κοριτσιών, η αποδοχή του αιτήματος του για συγχώρεση μάλλον θα συνεχίσει να είναι αρνητική, καθώς οι περαστικοί δείχνουν να συγκινούνται περισσότερο μπροστά στο θέαμα των τριάντα ημερών, απ’ ότι η ίδια του η κοπέλα.

Πηγή: Pathfinder.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *