Δ.Νομικού: Θέλω να κάνω μικρή παιδιά!

0

Δ.Νομικού: Θέλω να κάνω μικρή παιδιά!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Όταν η Δούκισσα Νομικού πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, το μόνο που επιθυμούσε…
ήταν να πιάσει τη δική της δουλειά και να βγάλει τα πρώτα της χρήματα.

«Με το που πέρασα στο πανεπιστήμιο, ήμουν περήφανη που τα κατάφερα. Ένιωσα πως μεγάλωσα, ενηλικιώθηκα και θέλησα να σταματήσω να ζητάω χρήματα από τους γονείς μου. Ήταν καλοκαίρι, είχα τρεις μήνες μπροστά μου για να ξεκινήσει η σχολή και ήθελα, θυμάμαι, να αγοράσω μια καλή φωτογραφική μηχανή, να πάω διακοπές με τις φίλες μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δούλεψα σε μια καφετέρια που ήταν κάτω από το σπίτι μου, έρχονταν όλοι μου οι φίλοι, περνούσαμε ωραία και είχα και τα δικά μου χρήματα. Γλυκάθηκα».

Η 27χρονη παρουσιάστρια- μοντέλο αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η πορεία της στο μόντελινγκ: «Όταν άρχισα να πηγαίνω στη σχολή και δεν μπορούσα να δουλεύω άλλο εκεί, μου έλειπε αυτή η ανεξαρτησία. Κάπως έτσι ξεκίνησα τις φωτογραφίσεις. Μου πρότειναν να κάνω μια φωτογράφιση, πήρα κάποια χρήματα και μετά μου είπαν πως για να το κάνω πιο επαγγελματικά θα έπρεπε να μάθω κάποια πράγματα. Έτσι, πήγα στη σχολή της Κρίστι και από εκεί βρέθηκα στα καλλιστεία».

Είναι όμως στα μελλοντικά της σχέδια η δημιουργία οικογένειας και η απόκτηση παιδιών; «Μου αρέσει η οικογένεια και μακάρι να με αξιώσει ο θεός να κάνω την δική μου. Όταν ήμουν 14, έλεγα ότι μέχρι τα 24 θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Μου άρεσε το γεγονός πως με την μητέρα μου έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας. Μακάρι να μου τύχει σε μικρή ηλικία».

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *