Διπλωμάτες, Επιφανείς Επιστήμονες και Καταξιωμένοι Επιχειρηματίες θα εισηγηθούν σχετικά θέματα και θα απαντήσουν σε απορίες και ερωτήματα.

Ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας σε άμεση συνεργασία  με τα Επιμελητήρια Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα

«ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – Οικονομία, Εμπόριο, Επενδύσεις, Επιχειρηματικές Συνεργασίες».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort, Ναυαρίνου 2, στην Καλαμάτα, με ώρα προσέλευσης 9.30 π.μ.
Διπλωμάτες, Επιφανείς Επιστήμονες και Καταξιωμένοι Επιχειρηματίες θα εισηγηθούν σχετικά θέματα και θα απαντήσουν σε απορίες και ερωτήματα.

Επειδή αναμένονται επιχειρηματίες απ’ όλα τα Επιμελητήρια, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας:
(Επιμελητήριο Μεσσηνίας, κα Αναστασία Βασιλοπούλου, τηλ.27210 62212, 62200, email: info@mcci.gr).

Το Επιμελητήριο Κορινθίας εχθές στο Βραχάτι για ενημέρωση των δράσεων ΕΣΠΑ και των Προγραμμάτων Κατάρτισης.

Την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2019 στα γραφεία Κοινότητας Βραχατίου συναντήθηκαν η ομάδα ενημέρωσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας με την αντιπροσωπεία και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Ά Αντιπρόεδρος, Σωτήρης Σπηλιωτακάρας, ο ΄Β Αντιπρόεδρος, Σωτήρης Κουκουλάκης, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής, Σωτήρης Κοροβήλος, η  Διευθύντρια ΚΔΒΜ2, Μαριάντζελα Πανούση, η περιφερειακή υπάλληλος της Διαχειριστικής  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Πένυ Λάσκα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου, Γιώργος Δαληβίγκας και τα μέλη του Εμπορικού  Συλλόγου.

Ο κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κορινθίας για τα νέα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας καθώς, και για τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της αναπτυξιακής του επιμελητηρίου Κορινθίας για εργαζόμενους, ανέργους και εργοδότες.
Παράλληλα συζητήθηκαν επιπλέον θέματα, εκτός ατζέντας που απασχολούν τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Κλείνοντας, με αφορμή τη συνάντηση ο κος Πιτσάκης προέβη στην ανακοίνωση της παροχής οικονομικής ενίσχυσης 18 πληγέντων πλημμυροπαθών εμπόρων της περιοχής του Βραχατίου.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους εμπορικούς συλλόγους της Κορινθίας, ακολουθούν οι εξής:

  • Άγιοι Θεόδωροι στις 12 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων.
  • Δερβένι στις 13 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου.
  • Κιάτο στις 20 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (Νικηταρά 19).

Καλούμε τα μέλη του επιμελητήριου και των εμπορικών συλλόγων, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στις συναντήσεις, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας ανοικτός και συγκροτημένος  διάλογος, με στόχο να διαμορφωθούν προτάσεις και λύσεις με στόχο να ξεπεράσουμε τη μίζερη κατάσταση των τοπικών αγορών της Κορινθίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2744024464 και στην ηλεκτρονική δ/νση media@korinthiacc.gr  του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.