18/06/2024

Διατροφή 1,4 εκατ. ευρώ ανά μήνα θα καταβάλλει ο Μπερλουσκόνι στη πρώην σύζυγό του

0

Πολύ μικρότερο ποσό από το αναμενόμενο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

diatrofi-14-ek-tha-plirwnei-o-mperloskoni.w_lΔιατροφή ύψους 1,4 εκατ. ευρώ τον μήνα καλείται να καταβάλλει ο καβαλιέρε στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, σύμφωνα με την οριστική απόφαση του δικαστηρίου της Μόντζα

Στο ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ τον μήνα καθόρισε με οριστική του απόφαση το δικαστήριο της πόλης Μόντζα το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως διατροφή στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο.

Το ποσό που ζητούσε η Βερόνικα Λάριο ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ευρώ τον μήνα. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, το δικαστήριο προσάρμοσε τη μηνιαία διατροφή της πρώην κυρίας Μπερλουσκόνι στο σύνολο της περιουσίας του Ιταλού μεγιστάνα και πολιτικού.

Το διαζύγιο είχε εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2014, αλλά το δικαστήριο της Μόντζα είχε αναβάλει την οριστική απόφαση σχετικά με την διατροφή. Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Corriere della Sera γράφει ότι πρόκειται, κατά κάποιον τρόπο, για ήττα της πρώην ηθοποιού Βερόνικα Λάριο, η οποία, από τη στιγμή που είχε επισημοποιηθεί ο χωρισμός της με τον “mister tv “, τον Δεκέμβριο του 2012, είχε επιτύχει βάσει προσωρινής δικαστικής απόφασης να της καταβάλλονται τρία εκατομμύρια ευρώ τον μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *