18/06/2024

Διαξιφισμός Άδωνι – Ζουράρι, ένα Video για … μυημένους στη γοητεία της ελληνικής γλώσσας!

0

Διαξιφισμός Άδωνι – Ζουράρι, ένα Video για … μυημένους στη γοητεία της ελληνικής γλώσσας!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Διαξιφισμός Άδωνι - Ζουράρι, ένα Video για  ...  μυημένους στη γοητεία της ελληνικής γλώσσας!Με αναφορές στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους ραγιάδες…

Με αρκετές… αρχαιοελληνικές αναφορές, Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζουράρις συγκρούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Χαρακτηριστικό σημείο του απολαυστικού μεταξύ τους διαλόγου, που διανθίστηκε με πλείστες όσες ιστορικές αναφορές, ήταν όταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε τη ρήση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: «Όταν αποφασίσαμε να λυτρωθούμε, μας λέγανε τρελούς».

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν έχασε την ευκαιρία και, θέλοντας να «πικάρει» τον κ. Ζουράρι, σχολίασε: «ο Κολοκοτρώνης μετά έγινε επικεφαλής του ρωσικού κόμματος και διάλεξε συμμάχους».

«Τόσα καταλαβαίνεις, εντάξει» του απάντησε ωστόσο ο κ. Ζουράρις.

Σε άλλο σημείο, στο οποίο συζητήθηκε το διάβημα της Αθήνας προς το Βερολίνο για την επίθεση Σόιμπλε σε Βαρουφάκη, ο κ. Ζουράρις κάλεσε περιπαικτικά τον κ. Γεωργιάδη: «Δεν κάνεις κι εσύ ένα διάβημα, που τα’ χεις καλά με τους Γερμαναράδες;».

Σε άλλη αποστροφή των λόγων του, δε, είπε στο συνάδελφό του, της ΝΔ: «Αυτά κατάλαβες ότι είπα; Σε παραπέμπω στο δείκτη νοημοσύνης σου, για να κάνεις αυτοκριτική».

Παράλληλα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εγκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη για «ραγιάδικες φαντασιώσεις», λέγοντάς του: «Τα ραγιάδικά να τα κρατήσεις για σένα!».

Ο κ. Γεωργιάδης «ανέβασε» σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το βίντεο με την αντιπαράθεση.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=EBjBmQ6wdPY]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *