Διαγωνισμός Loutrakitv.gr | Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στο POSEIDON RESORT LOUTRAKI

Spread the love

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες.

Το Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 21:00 έρχεται στο AΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ POSEIDON RESORT LOUTRAKI για να απολαύσουμε κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική μουσική, από κορυφαίους δημιουργούς!

Το Loutrakitv.gr σας χαρίζει διπλές προσκλήσεις για να απολαύσετε τον εξαιρετικό ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα!
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό γράψτε σχόλιο κάτω από αυτό το post στο site Loutrakitv.gr με ονοματεπώνυμο, email και κινητό τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε μετά την κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 17/8/2023.
(Τα σχόλια αυτά δεν είναι ορατά στους αναγνώστες).

Στα 33 χρόνια της μουσικής του διαδρομής ο Κώστας Μακεδόνας έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες επιτυχίες.

Μετά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία του το περσινό καλοκαίρι και τη συμμετοχή του στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα» για την οποία έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι ένα πρόγραμμα από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική μουσική, από κορυφαίους δημιουργούς!

Μαζί του μια εξαιρετική εξαμελής ορχήστρα μουσικών, με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Βελλιάδη.

Το καλοκαίρι τραγουδάμε παρέα!  

Μάθετε περισσότρα εδώ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.