27/07/2024

Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή που έγραψε ο 77χρονος συνταξιούχος αυτόχειρας, πατέρας της πολιτικά ενεργής δημοσιογράφου Εμμυς Χριστούλα. Δηλώσεις Π. Μπεγλίτη. Σχολιασμός.

1

Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή που έγραψε ο 77χρονος συνταξιούχος αυτόχειρας, πατέρας της πολιτικά ενεργής δημοσιογράφου Εμμυς Χριστούλα. Δηλώσεις Π. Μπεγλίτη. Σχολιασμός.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δήλωση Π. Μπεγλίτη:  “Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος. Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά  του… Μόνο σεβασμός”

Όπως και να το ερμηνεύσει κανείς κε ΜΠΕΓΛΙΤΗ, δεν είναι ένα τυχαίο συμβάν που βασίζεται μόνο σε προσωπικά βιώματα. Σίγουρα όλοι κουβαλάμε μέσα μας το παρελθόν μας, σε αυτό συμφωνούμε. Έτσι κουβαλάμε όλοι και την ιδεολογία που ασπαζόμαστε. Άρα η κάθε πράξη είναι υποκειμενική σε έναν βαθμό. Σε αυτή την περίπτωση όμως, είναι μάλλον πολιτική όσο κι αν θα επιθυμούσαν κάποιοι να ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ των ευθυνών τους. Αφού αυτή η ΓΕΝΝΑΙΑ αντίδραση αυτοκτονίας διαφέρει από την αυτοκτονία που οφείλεται στη ΔΕΙΛΙΑ να πολεμήσει κάποιος με τα προσωπικά του προβλήματα. 
Δεν είναι λοιπόν αποτέλεσμα προσωπικών προβλημάτων, είναι ΚΡΑΥΓΗ και ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ  ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που διαπράττουν οι ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ σε βάρος ΑΔΥΝΑΜΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ. Καταλαβαίνουμε ότι ούτε εσείς κε Μπεγλίτη, ούτε οποιοσδήποτε σαν εσάς θα ήθελε αυτό το ΒΑΡΟΣ στη συνείδησή του και αυτό τον ΛΕΚΕ στη δημόσια εικόνα σας. Λογικό κι επόμενο να αρνείστε την οποιαδήποτε συνενοχή στο έγκλημα του ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ των πολιτών της χώρας που βρίσκεται έρμαιο στα χέρια των πολιτικών της και της ελαστικής τους συνείδησης. 

…Φεύγω για να μην ψάχνω στα σκουπίδια..

Σε ένα χαρτί με κόκκινο μελάνι έγραψε ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία απόφαση… Γι’ αυτό το τελευταίο σημείωμα και για τον χαρακτήρα του, το «Εθνος» μίλησε με την κόρη του και με ανθρώπους που τον ζούσαν από κοντά

«Το ιδιόχειρο σημείωμα που έγραψε και άφησε ο πατέρας μου τα λέει όλα. Στα γραφόμενά του φαίνεται η διάσταση που ο ίδιος ήθελε να δώσει στο συμβάν. Δε θέλω να μιλήσω περισσότερο…», δήλωσε η κόρη του 77χρονου αυτόχειρα, Εμμυ Χριστούλα. Δημοσιογράφος η ίδια, εργαζόμενη στο πολιτικό γραφείο της Σοφίας Σακοράφα και ενεργή πολιτικά, γνωρίζει καλά πως ό,τι μπορεί να πει για το περιστατικό του χαμού του πατέρα της εμπεριέχεται στις τρεις παραγράφους, όπως ο ίδιος διατύπωσε.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή που έγραψε ο 77χρονος συνταξιούχος αυτόχειρας, πατέρας της πολιτικά ενεργής δημοσιογράφου Εμμυς Χριστούλα. Δηλώσεις Π. Μπεγλίτη. Σχολιασμός.

  1. Δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται εκ πρώτης όψεως γι’αυτό μάλλον βιαστήκατε να καταδικάσετε τον Υπουργό για την άποψή που διατύπωσε, όμως κάτι θα ξέρει για να το λέει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *