27/07/2024

Δημ. Συμβούλιο: Διαμάχη Γ. Κακούρου (Κ.Λογοθέτη) με Μ. Πρωτοπαππά (Γ. Γκιώνη) για τις καθαρίστριες!!! [Video]

10

Δημ. Συμβούλιο: Διαμάχη Γ. Κακούρου (Κ.Λογοθέτη) με Μ. Πρωτοπαππά (Γ. Γκιώνη) για τις καθαρίστριες!!! [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΤα κακά ΜΜΕ έγραψαν πάλι άσχημα πράγματα και κατά την προσφιλή του τακτική ο τέως Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης αποφάσισε να αναφερθεί σε δημοσίευμα που τον κατηγορεί, ποτέ δεν καταλάβαμε την επιμονή του να διαφημίζει στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου όσους τον δυσφημούν και επιπλέον να γενικεύει προσβλητικά μιλώντας για τον τρόπο που λειτουργούν τα ΜΜΕ. Ο κ. Δ. Στάμου εύλογα ζήτησε διευκρινήσεις (θυμίζουμε ότι ο κ. Στάμου παρότι Δημ. Σύμβουλος και αρχηγός Συνδυασμού συνεχίζει να έχει την ιδιότητα του δημοσιογράφου), διευκρινήσεις δεν ακούστηκαν γιατί για να εξηγήσει κάποιος κατανοητά θα πρέπει να αναφέρει παραδείγματα.
Καλά πάμε στο επόμενο θέμα, που έχει και πιο πολύ ενδιαφέρον, αυτό με τις κυρίες που καθαρίζουν τα σχολεία, που χάριν συντομίας θα τις αποκαλούμε καθαρίστριες.
Τελικά οι καθαρίστριες είναι βαθιά πολιτικοποιημένα άτομα. Θυμάστε πριν από κάποιους μήνες που είχαν απασχολήσει την επικαιρότητα οι απολυμμένες καθαρίστριες που διεκδικούσαν τις δουλειές τους επιστρατεύοντας στρατευμένους καλλιτέχνες όπως την Χαρούλα Αλεξίου;
Τώρα οι καθαρίστριες ταράζουν την επικαιρότητα του Δήμου μας! Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο (μέχρι χθες) Πρόεδρος των Δευτεροβάθμιων Σχολικών Επιτροπών Γ. Κακούρος με πολύ έντονο ύφος κατήγγειλε ότι κλήθηκαν καθαρίστριες των σχολείων να καθαρίσουν το Δημαρχείο και μάλιστα ότι απειλήθηκαν πως θα χάσουν τις θέσεις τους αν δεν το κάνουν. Αυτό όμως που στην ουσία τον ενόχλησε είναι ότι τον παρέκαμψαν και δεν τον ρώτησαν καν παρότι εκείνος μέχρι χθες έφερε νομική ευθύνη.
Σε αυτό η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Μ. Πρωτοπαππά απάντησε ότι δεν απείλησε κανένας κανέναν και ότι ο κ. Κακούρος παίζει μικροπολικά παιγνίδια! Συμπλήρωσε ότι όταν παρέλαβαν τον Δήμο δεν είχε ούτε χαρτί υγείας (συγνώμη κιόλας), γραφική ύλη κτλ. αλλά δεν το έκαναν θέμα για να μην κάνουν μικροπολιτικά παιγνίδια.
Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης είπε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη μιας και δεν υπάρχουν καθαρίστριες για να καθαρίσουν το Δημαρχείο και δεν είναι κακό να βοηθάνε όλοι όσο μπορούν. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και εκπαιδευτικός κος Τ. Σακελαρίου επιβεβαίωσε ότι οι διευθυντές των σχολείων δεν είχαν κανένα πρόβλημα, αλλιώς θα το γνώριζε.
Το Video παρακάτω έχει πολλά περισσότερα να δείξει όχι μόνο για τα εν λόγω θέματα αλλά και για τον τρόπο που θα λειτουργεί το Δημ. Συμβούλιο την πενταετία που διανύουμε:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=UW_Z8MkBL5M&list=UURRg5SVTc3INz_7h4xy22Sw]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=F4cDNKdsiLA]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

10 thoughts on “Δημ. Συμβούλιο: Διαμάχη Γ. Κακούρου (Κ.Λογοθέτη) με Μ. Πρωτοπαππά (Γ. Γκιώνη) για τις καθαρίστριες!!! [Video]

  1. Ayti einai i katantia mas! Kala xekinisate kai meta xekatiniasmata poios se katiggeile agori mou?poios asxoleitai mazi sou? eisai parelthon Giannako

  2. ο πρώην δήμαρχος δεν κάνει ούτε για κομπάρσος έτσι που το πάει

  3. Όλοι εμείς που δουλεύουμε στην ελεύθερη αγορά κάνουμε υποχωρήσεις. Οι καθαρίστριες δεν θα πάθουν τίποτα αν καθαρίσουν λίγο παραπάνω. Ακόμα και οι δημόσιοι υπάλληλοι δουλέυουν πιο πολύ και πληρώνονται λιγότερο. Άντε προσγειωθέιτε λίγο, όταν παρακαλάτε για δουλειά μιλάτε αλλιώς

  4. Η photo τα λέει όλα χαρτιά χωρίς υπογραφές, όσο και να φωνάζετε απλά εκτίθεστε. Σιγά την παρανομία που βρήκατε. Κι ο Γιώργος καλά κάνει που δεν κατηγορεί κανέναν όμως κοίτα να μην σου πάρουν τον αέρα με τις φωνές τους.

  5. Ο Γιαννάκος που λες λέγεται κύριος Κακούρος και έχει προσφέρει πολλά στην τοπιική κοινωνία και όχι μόνο, Το έργο του στις σχολικές επιτροπές και στην αντιδημαρχία θα το ζήλευαν πολλοί. Εσείς που σχολιάζετε με τόση ευκολία πρέπει να μάθετε να είσαστε αντικειμενικοί..

  6. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *