27/07/2024

Δημοτικό Συμβούλιο: Λουτράκι 11/3/2015 ΟΜΟΦΩΝΑ για το παραλιακό μέτωπο – οι κινήσεις του Δήμου όπως προτείνονται από την Τεχνική Υπηρεσία

8

Δημοτικό Συμβούλιο: Λουτράκι 11/3/2015 ΟΜΟΦΩΝΑ για το παραλιακό μέτωπο – οι κινήσεις του Δήμου όπως προτείνονται από την Τεχνική Υπηρεσία

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στιγμιότυπο 2015-03-12, 8.31.22 π.μ.Στο Λουτράκι και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, χθές  11/3/2015, τα μέλη του ΔΣ έλαβαν ομόφωνη απόφαση για το παραλιακό μέτωπο. Η τεχνική υπηρεσία παρουσίασε ακριβώς τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν και ανέπτυξε το θέμα που ήρθε σε 2 σκέλη με τίτλο:

α)Καθορισμός και Επανακαθορισμός γραμμών αιγιαλού και παραλίας Λουτρακίου

β) Εξέταση τροποποίησης χερσαίας ζώνης Λιμένος Λουτρακίου

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=wC5oySZ6RFU]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Δημοτικό Συμβούλιο: Λουτράκι 11/3/2015 ΟΜΟΦΩΝΑ για το παραλιακό μέτωπο – οι κινήσεις του Δήμου όπως προτείνονται από την Τεχνική Υπηρεσία

  1. Τα λεει στο βιντεο και στο κειμενο του αρθρου

  2. Το ερωτημα ειναι,οσοι αυθαιρετουν επιβραβεύονται ?

  3. ΌΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ εξάλλου ξεφεύγει από τη δικαιοδοσία του Δήμου η λήψη τέτοιου είδους αποφάσεων. Αν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε ότι στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου παραλιακού μετώπου μόλις υπάρξει η οικονομική δυνατότητα.

  4. Τα ειδα ολα και πολυ καλη η προταση της τεχνικης υπηρεσιας που μπορουσε να την εισηγηθει χωρις τους νομικους,αλλα το μελλον το βλεπω αβεβαιο με τους κρατικους μανδαρινους.Υπαρχουν και αλλα πολλα που δημιουργουν ερωτηματικα !

  5. GIANAKI, OOOO ANAMARTITOS PROTOS TON LITHO VALETO, AFTA,TALIGA

  6. Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι εκεί. Νομίζω ότι το θέμα βρίσκεται στο γεγονός ότι επί πολλά χρόνια αφέθηκε από τους εκάστοτε αυτοδιοικητικούς να εξελιχθεί μια κατάσταση σε αληθινή μέγγενη για την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου. Έτσι η αναρχία, η τσαπατσουλιά και ο απίστευτος καιροσκοπισμός οδήγησαν σήμερα τα πράγματα εδώ που είναι. Βλέπεις σαν από Θεία δίκη, η διγλωσσία και η εύκολη τακτοποίηση είχε ημερομηνία λήξης και ήρθε η στιγμή αυτοί που ουσιαστικά δημιούργησαν το πρόβλημα να καλούνται εκ των πραγμάτων να προσπαθήσουν να το επιλύσουν.

  7. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω Βλέμμα περιγελαστικό, ύφος γεμάτο ειρωνεία, χλευαστική διάθεση…

    Ο άνθρωπος τελικά, πρέπει να ανήκει στην κατηγορία των πιο άγριων θηρίων στη φύση! Το συμπέρασμα αυτό, έρχεται να ενισχύσει από την μια πλευρά, η ευκολία με την οποία κατακρίνουμε τους συνανθρώπους μας, για τις –κατ’ εμάς- «ανάρμοστες» πράξεις τους και από την άλλη, η δυσκολία με την οποία αφήνουμε να βγει απ’ το στόμα μας καλή κουβέντα για τον άλλο.

    Προτιμάμε να «βλέπουμε» το σκουπίδι στο μάτι του γείτονα και να παραβλέπουμε το δικό μας. Προτιμάμε πάντα να μιλάμε με μεγάλη ευκολία για τα λάθη των άλλων και να «καμουφλάρουμε» τα δικά μας. Έχουμε την κακή συνήθεια να ασκούμε έντονη κριτική στους άλλους, χωρίς ποτέ να ενδιαφερόμαστε για τις πιθανές αιτίες που εξώθησαν τον άλλο να προβεί σε μια πράξη μη αποδεκτή από την κοινωνία. Αποφεύγουμε να κοιτάξουμε σε βάθος τα πράγματα και να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν καλοί ή κακοί άνθρωποι, ηθικοί και λιγότερο ηθικοί, αλλά απλώς άνθρωποι, με αδυναμίες και κόμπλεξ, με καλά και κακά βιώματα, με καλή και κακή διαπαιδαγώγηση. Άνθρωποι που εκτός από το σώμα τους, πολλές φορές νοσεί η ψυχή τους και μάλιστα κάποιες φορές αυτή –όπως αποδεικνύουν αρρωστημένες συμπεριφορές- νοσεί σοβαρότερα! κλπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *