Δεξίωση για συνεργασία Σύνδεσμου Οινοποιών Νεμέας και Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου [Video]

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο LTO με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών συνήθως ξεχωρίζουν για την λεπτομερή προετοιμασία και το καλαίσθητο αποτέλεσμα. Μία τέτοια εκδήλωση έλαβε χώρα χθες στο Admiral Bar της Club Hotel Casino Loutraki. Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας έθεσαν ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων με σκοπό την ανάπτυξη της συνείδησης για την κατανάλωση εμφιαλωμένων κρασιών καθώς επίσης και την ανάδειξη της τουριστικής και πολιτιστικής αξίας της Νεμέας ως οινοτουριστικού προορισμού και αναπόσπαστου στοιχείου του τουριστικού μας προϊόντος.

Το Loutrakitv.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει το ευχάριστο κλίμα μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η δεξίωση, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου Πελοποννήσου Γ. Πετρίτση, Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Γ. Γκιώνη, Δημάρχου Νεμέας Κ. Καλαντζή, Αντιδημάρχου Πολιτισμού  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων Τ. Σακελλαρίου, Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας Β. Νανόπουλου, Προέδρου του Σύνδεσμου Οινοποιών Νεμέας Ν. Βλάχου, Προέδρου LTO Σπ. Καραβούλη. Εξυπακούεται ότι στην εκδήλωση παρέστησαν Οινοποιοί, εκπρόσωποι φορέων που μετέχουν στον LTO καθώς και μέλη του LTO.

Ακολουθεί ένα αντιπροσωπευτικό Video καθώς και δηλώσεις

 

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τις δηλώσεις:

Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη

Προέδρου LTO Σπύρου Καραβούλη 

Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας Β. Νανόπουλου

Πηγή: Loutrakitv.gr

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Δεξίωση για συνεργασία Σύνδεσμου Οινοποιών Νεμέας και Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου [Video]

  1. Όλα ήταν πολύ όμορφα! Ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά!

  2. Το κρασί της Νεμέας είναι ξακουστό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Είναι ένας ασύλληπτος πλούτος που μπορεί να εξαχθεί αλλά και να εισάγει κόσμο για να γνωρίσει τα μυστικά του. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία προβολής.

  3. Ο δήμαρχος νεμέας βρήκε ελεύθερα αυτιά και δεν σταματούσε να μιλάει

Leave a Reply

Your email address will not be published.