18/07/2024

Δελτίο τύπου της εταιρείας ΠΡΟΒΗΣ

0

Η εταιρία Ν.ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό τα εξής:
Κατόπιν καταγγελίας καταναλωτή και σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ διαπιστώθηκε ότι ενδεχομένως στις παρτίδες «Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι Προβής»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σχόλιο tvtv: Ευχαριστουμε που μας θυμίσατε ότι σήμερα έχει Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα Τροποποίηση ή μη του “Κανονισμού χορήγησης αδειών σε εταιρείες εμφιάλωσης και είσπραξης εμπορίας νερού”.

Δελτίο τύπου της εταιρείας ΠΡΟΒΗΣ:
Η εταιρία Ν.ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό τα εξής:
Κατόπιν καταγγελίας καταναλωτή και σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ διαπιστώθηκε ότι ενδεχομένως στις παρτίδες «Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτράκι Προβής» σε συσκευασία 500 ml με ημερομηνία λήξεως Λ 10-01-2013, Λ 13-01-2013, Λ 15-05- 2013 και Λ 18-05-2013 να παρουσιαστούν αιωρούμενα σωματίδια υπόλευκου χρώματος εξαιτίας αστοχίας της γραμμής παραγωγής των πλαστικών φιαλών 500 ml.
Για προληπτικούς λόγους αποφασίσαμε την άμεση ανάκληση και απόσυρση των παραπάνω παρτίδων από την αγορά σε συνεργασία με τους πελάτες μας και τον ΕΦΕΤ.
Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΦΕΤ ελέγχθηκαν οι παραγωγές προηγούμενων, ενδιάμεσων και επόμενων παρτίδων σε φιάλες τόσο των 500 ml όσο και των 1500 ml και δε διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα.
Τέλος κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι:
Tο συγκεκριμένο ατυχές περιστατικό ουδεμία σχέση έχει με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Λουτρακίου που μας παρέχει ο ∆ήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και το οποίο είναι αρίστης ποιότητας.
Για την Ν.ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε
∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΟΒΗΣ Πρόεδρος και ∆/νων Σύμβουλος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *