Δείτε το καινούργιο τρέιλερ της “Μεσημεριανής Μελέτης” της πρωινής εκπομπής που μεταφέρθηκε το μεσημέρι!

0

Δείτε το καινούργιο τρέιλερ της “Μεσημεριανής Μελέτης” της πρωινής εκπομπής που μεταφέρθηκε το μεσημέρι!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το τρέιλερ της “Μεσημεριανής Μελέτης” με ιδέα από…κινητή τηλεφωνία!

Το καινούργιο τρέιλερ της πρωινής εκπομπής που μεταφέρθηκε το μεσημέρι, θυμίζει κάτι από τη γνωστή διαφήμιση με την…ανοργάνωτη ληστεία.
Ξεκίνησε να προβάλλεται από χθες βράδυ το νέο τρέιλερ της εκπομπής που βαφτίστηκε “Μεσημεριανή Μελέτη”, μετά τη μετακίνησή της, στη 1 το μεσημέρι, όπως χαρακτηριστικά δείχνει και η παρουσιάστρια!

Οι συνεργάτες θα προτιμούσαν τον μεσημεριανό τους ύπνο, όπως λέει ο Γιώργος Κασπίρης, αλλά η Ελεονώρα Μελέτη σπεύδει να δώσει σε όλους το ραντεβού με την καινούργια ώρα της εκπομπής, που είναι 13:00 το μεσημέρι!

Το πρόσταγμά της, θυμίζει αυτό του συμπαθέστατου κλέφτη στη διαφήμιση, όπου όλα πάνε στραβά, αλλά τελικά ΟΛΟΙ συνεννοούνται…!

Είτε θέλουν να κοιμηθούν, είτε να πάνε το σκύλο βόλτα ή να κάνουν μανικιούρ, όλοι θα βρεθούν στο πλατώ της εκπομπής για το νέο ξεκίνημα!

Δείτε το τρέιλερ:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=72yfCUg__nE&feature=player_embedded]
Από τις 17 Απριλίου (Τρίτη του Πάσχα), η πρωινή συνήθεια σταματάει και στη θέση του “Made in Star” θα ξεκινήσει μια καινούργια. Την ώρα που έπαιζε η πρωινή εκπομπή, το κανάλι έχει προγραμματίσει να παίζει επαναλήψεις του “Φώτης και Μαρία’.

Πάντως, στο επίσημο σάιτ του σταθμού, ακόμα υπάρχει το παλιό τρέιλερ της “Πρωινής Μελέτης”!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *