24/04/2024

Δείτε τα νέα σχέδια του De Beaute στο Λουτράκι, αποκτήστε γυναικεία ρούχα και πανωφόρια με έκπτωση έως – 50%!

0

Για εσάς που δεν συμβιβάζεστε με τα τυποποιημένα πανομοιότυπα σχέδια στα ρούχα, για εσάς που ψάχνετε πρωτότυπες καλόγουστες στιλιστικές επιλογές με βασικό κριτήριο την απαράμιλλη ποιότητα υπάρχει μια boutique στο Λουτράκι που φροντίζει να σας εκπλήσσει με πληθώρα σχεδίων σε γυναικεία ενδύματα, αξεσουάρ, πανωφόρια αλλά και γυναικεία υποδήματα.
Από την πρώτη στιγμή που  το De Beaute άνοιξε στο Λουτράκι απέκτησε φανατικό κοινό!
Επισκέπτες από την Αθήνα, αλλά και από το εξωτερικό βρίσκουν στο De Beaute τον απόλυτο συνδυασμό της φινέτσας με την άνεση.  Αυτό που έγινε γνωστό με την ορολογία casual chic εκφράζεται απόλυτα στη συλλογή της boutique De Beaute.
Πόσο τυχερές είμαστε εμείς που ζούμε στο Λουτράκι! Πόσο τυχερές είναι οι Κορίνθιες φίλες που μπορούν να συνδυάσουν μια βόλτα για καφέ με shopping, να δοκιμάσουν τα ολοκαίνουρια σχέδια που εκφράζουν 100% τις τάσεις της μόδας που κυριαρχούν στις διεθνείς πασαρέλες!
Στο
 De Beaute θα βρείτε επιτυχημένα brands διεθνών σχεδιαστών όπως Frank Lyman,  Josseff Ribkoff, Background, U, Think Believe.
Επενδύστε σε αξεσουάρ και μπουφάν από υψηλής ποιότητας γνήσιο δέρμα – Milestone , αποκτήστε ένα ανάλαφρo λεπτό μπουφάν Malvin με επένδυση από πούπουλα και πολλά ακόμα ξεχωριστά fashion items σε ειδικές τιμές.
Για
 ιδιαίτερες casual και βραδινές εμφανίσεις επιλέξτε το De Beaute.
Ανακαλύψτε το συνδυασμό της  μόδας με τα υλικά υψηλής ποιότητας Ελευθερίου Βενιζέλου 37 στο Λουτράκι.
Και τώρα επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις!
Σε όλη τη συλλογή De Beaute εκπτώσεις από 30% – 50%!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *