19/04/2024

Δήμος, Περιφέρεια και LTO κάνουν άνοιγμα στην Μόσχα

8

Ο Δήμος Λουτρακίου–Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην προσπάθεια τοποθέτησης της θέσης της Ελλάδας ως προνομιακού ταξιδιωτικού προορισμού στη ρωσική αγορά στις ειδικές μορφές τουρισμού, διοργανώνει ταξίδι γνωριμίας (FamTrip), για Διευθυντές Αθλητικών Σχολείων και Εκπροσώπους Ομοσπονδιών και Αθλητικών Συλλόγων της Μόσχας που δραστηριοποιούνται στον Αθλητικό Τουρισμό και στον Τουρισμό Υγείας- Ευεξίας.
Το FamTrip διεξάγεται από 8-11 Δεκεμβρίου 2016 και σκοπό έχει την Παρουσίαση των Τουριστικών και Αθλητικών Υποδομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Σύναψη Συνεργασιών με σκοπό την προώθηση του Τουριστικού Προϊόντος που αφορά στον Αθλητικό Τουρισμό για τους επαγγελματίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Δήμος, Περιφέρεια και LTO κάνουν άνοιγμα στην Μόσχα

  1. Όπως λένε και οι τρεις σωματοφύλακες (αλλά κατά το ήμισυ η φράση): ΟΛΟΙ για ΕΝΑΝ (δουλεύετε)! Έχει ο καιρός γυρίσματα βέβαια…

  2. Ποιο αποτέλεσμα; Αυτό το ακούμε χρόνια τώρα που πηγαινοέρχονται σε εκθέσεις, τυπώνει ο κάθε δήμαρχος διαφορετικά φυλλάδια κατά δεκάδες χιλιάδες, αλλάζει σάιτ, κάνει ράνει και στο τέλος εμείς κι εμείς είμαστε πάλι. Πουλήστε στον Καραβούλη σπα, κολυμβητήριο και πηγές να τελειώνουμε. Όλα τα άλλα είναι απλά για να τρώει λεφτά ο κάθε αντιδήμαρχος και ο κάθε δήμαρχος και να υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια.

  3. Φοβήθηκαν το κράξιμο και αποφάσισνα να δείξουν που πήγαν τα εξήντα χιλιάρικα. Έτσι μαζεύτηκαν στα γρήγορα και έβγαλαν φωτογραφίες. ΟΥΑΟΥ ΦΟΒΕΡΟ! Και μετά τι; Γεμάτη η κατασκήνωση του φίλου σας, γεμάτο το κολυμβητήριο χωρίς να ξέρει κανένας δημότης τι εισπράττει ο δήμος και τι παίρνει ο επιχειρηματίας. Που είναι οι Ρώσοι τουρίστες; Που είναι; Άδειο το Λουτράκι μόνο κάτι ξεχασμένα ΚΑΠΗ τριγυρνάνε. Πρέπει να πείτε αναλυτικά τι τα κάνετε τα λεφτά. Εκτίθεστε. Το γράφω και θα βάζω το ίδιο σχόλιο μέχρι να το περάσετε γιατί πρέπει να το διαβάσουν αυτοί που διαχειρίζονται το δημοτικό χρήμα και να δώσουν λογαριασμό. Αν είναι καθαροί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

  4. ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

  5. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ.

  6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ;

  7. Μ’ άλλα λόγια ξεπούλημα στους Ρώσους καρχαρίες. Μπράβο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *