Δήμαρχος Γ. Γκιώνης χάσαμε το Rally Acropolis, φαίνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν το βάζει προτεραιότητα [Video]

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη μάλλον ήθελε περισσότερο το Rally Acropolis από ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Γι’ αυτό φέτος η διοργάνωση γίνεται στη Λαμία. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο εκεί Δήμος βασίστηκε σε συνταγή που εφηύρε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων προκειμένου να εξευρεθούν πόροι για τη διοργάνωση του Rally Acropolis, με τη διαφορά ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το στήριξε περισσότερο.

Ακούστε παρακάτω τον Δήμαρχο Γ. Γκιώνη να τοποθετείται καυστικά για το ζήτημα σε ένα σύντομο Video

Ωστόσο ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης καθώς και ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας πέρα από τοπικιστικές διαθέσεις στήριξαν σήμερα με την παρουσία τους το Rally Acropolis που εδώ και 6 χρόνια διοργανωνόταν στο Λουτράκι.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Αθανασσούλα στο profil του στο facebook που με λίγα λόγια εκφράζει ένα ουσιαστικό συμπέρασμα ότι οι σημαντικές διοργανώσεις είναι πάνω από μικροπολιτικές και τοπικισμούς:

 

Γιώργος Γκιωνης (Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχωρας κ Αγ. Θεοδωρων) και Χρίστος Δήμας (βουλευτής Κορινθίας) στην εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις στις Θερμοπύλες! Όταν η αγάπη για τον Εθνικό μας Αγώνα ξεπερνάει τοπικισμούς και μικροπολιτικές! Απλά ΕΥΓΕ! — περήφανος στην τοποθεσία Θερμοπύλες μαζί με Γιωργος Γκιωνης και Christos Dimas.

 

Δήμαρχος Γ. Γκιώνης χάσαμε το Rally Acropolis, φαίνεται ότι η Περιφέρεια δεν το βάζει προτεραιότητα [Video]

Περισσότερα για το  Rally Acropolis εδώ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.