26/04/2024

Δήμαρχος Γ. Γκιώνης για λειψυδρία, υπερθέρμανση του πλανήτη και Άλπεις [Video]

5

Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης τοποθετεί το ζήτημα της λειψυδρίας σε δύο βασικούς άξονες:

Το παγκόσμιο φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, όπου χαρακτηριστικά αναφέρει τις Άλπεις που Απρίλιο μήνα δεν είχαν χιόνι. Ενώ μιλώντας για το Λουτράκι διαπιστώνει ότι φέτος δεν έβρεξε καθόλου, αλλά και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί φτωχές περίοδοι από άποψη βροχοπτώσεων.

Ο άλλος άξονας έχει να κάνει με τη σωστή διαχείριση του νερού από εμάς τους ίδιους, η φειδωλή χρήση και όχι η κατασπατάληση αποτελούν το ζητούμενο. Χαρακτηριστική φράση του Δημάρχου ήταν “Βγαίνουμε και ποτίζουμε και τα πλακάκια! Πρέπει να μαζευτούμε! ”

Σε ότι έχει να κάνει με την Δ’ βάθμια Διαχείριση Υδατικών Πόρων που πρότεινε ο Δημ. Σύμβουλος Ηλ. Κοφινάς, ο κ. Δήμαρχος  έκρινε ότι είναι καλή ιδέα όμως ανέφικτη λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας και του μεγάλου κόστους δημιουργίας τέτοιου είδους υποδομών που θα επιβαρύνει τους δημότες για έξοδα κατασκευής και συντήρησης.

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Δήμαρχος Γ. Γκιώνης για λειψυδρία, υπερθέρμανση του πλανήτη και Άλπεις [Video]

  1. Τότε που υπήρχαν τα πολλά τα λεφτά έπρεπε να είχε περάσει σωλήνας για δεύτερη χρήση αλλά τότε κανένας δεν ξέρει τι έγιναν τα λεφτά

  2. Καλά οι Άλπες σίγουρα φρόντισαν να έχουν νερό χωρίς χιόνι

  3. Ολοι θα παρουνε νερο στο τελος κοντα στις εκλογες ολα θα γινουνε

  4. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΙΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ;

  5. Δηλαδή τα πεζοδρόμια που δεν τα πλένει ο Δήμος να μην τα πλύνουμε ούτε κι εμείς; Θα φάμε πρόστιμο; Θα μας πνίξει η σκόνη της Αφρικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *