Γ. Δέδες σε Π. Παύλου: “Έχετε καταστρέψει τον τόπο πολλάκις” [Video]

Spread the love

Πως είπατε αξιότιμε κύριε Δέδε;
Ο Παύλος Παύλου κατέστρεψε τον τόπο πολλάκις;

Να σας θυμίσουμε αν και στην ηλικία σας θα έπρεπε να έχετε καλή μνήμη ότι ο κ. Παύλου έχει υπηρετήσει τον τόπο πολλάκις, συγκεκριμένα 3 φορές από τη θέση του Δημάρχου αλλά και ως αντιπολίτευση συνεισφέρει σημαντικά υποδεικνύοντας κατευθύνσεις που μόνο πολιτικά πρόσωπα με εμπειρία μπορούν να δουν.
Τα λόγια κ. Δέδε  είναι καλά όταν δεν υπάρχουν έργα να επιδείξει κάποιος κατά τη θητεία του στα έδρανα, όταν όμως υπάρχουν έργα ας τα αφήσουμε να μιλήσουν μόνα τους για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:

 

Πηγή βίντεο http://ppavlou.blogspot.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Γ. Δέδες σε Π. Παύλου: “Έχετε καταστρέψει τον τόπο πολλάκις” [Video]

 1. Δείτε το βίντεο με τα έργα μιλάει από μόνο του

 2. Μα αυτό ακριβώς θέλει να πει ότι τόσα χρόνια στα έδρανα πήρε την εξουσία στα χέρια του και θεωρούσε τον τόπο τσιφλίκι του. Αυτό το μ”αζί τα φάγαμε” που λέγατε στην εκπομπή σας σήμερα αυτό το έκανε ο Παύλος στην τοπική κοινωνία.

 3. ΡΕ ΜΑΝΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΔΕ!
  ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΕΟΣ;
  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ;
  Ο ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. Ο ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ. ΟΙ ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

 4. Καλά του ταπες Γιώργο αλλά την συγνώμη μετά τι την ήθελες;

 5. αυτά βλέπεις και λες ποιος θα είναι ο αυριανός δήμαρχος

 6. ΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ!!!Ο Κ ΠΑΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ.ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΜΕΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΕΠΟΧΗΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΑΛΛΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ .

Leave a Reply

Your email address will not be published.