27/07/2024

Γυναίκα με αλλεργία στο νερό και στα δάκρυά της ακόμα

0

Γυναίκα με αλλεργία στο νερό και στα δάκρυά της ακόμα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η ζωή μιας νεαρής γυναίκας από τη Βόρεια Ουαλία φαντάζει εφιαλτική, καθώς είναι αλλεργική στο νερό αλλά και στα ίδια της τα δάκρυα.

Η 26χρονη Katie Dell είναι ένα από τα συνολικά 35 άτομα σε όλο τον κόσμο που πάσχουν από την σπάνια αλλεργία που ονομάζεται υδατογενής κνίδωση. Τα άτομα που πάσχουν από τη συγκεκριμένη αλλεργία δεν μπορούν να κάνουν για πολύ ώρα μπάνιο, δεν μπορούν να κολυμπήσουν ή να κλάψουν χωρίς να εμφανίσουν αναφυλαξία στο δέρμα τους.

Η ίδια η Katie δηλώνει ότι αποφεύγει να βγει από το σπίτι της επειδή φοβάται μη βρέξει, ενώ αναγκάστηκε να σταματήσει και τη δουλειά της ως δασκάλα χορού, καθώς ο ιδρώτας της προκαλούσε και αυτός αντίδραση.

Το μαρτύριό της όμως δεν σταματά εδώ. Δεν μπορεί ούτε καν να κλάψει, γιατί τα δάκρυα τής προκαλούν έντονο κάψιμο στο πρόσωπο. Η ίδια δηλώνει: «Εάν νιώσω ότι πάω να κλάψω την ώρα που βλέπω μία ταινία, κλείνω αμέσως την τηλεόραση. Δεν έχω καταφέρει να τελειώσω καμία ταινία σχεδόν.»

Τα συμπτώματα της αλλεργίας της ξεκίνησαν σε ηλικία 16 ετών, όταν αφαίρεσε τις αμυγδαλές της.

«Μόλις έκανα την επέμβαση, χρειάστηκε να πάρω πενικιλίνη και εκεί ανακάλυψα ότι είμαι αλλεργική σε αυτή. Οι γιατροί πιστεύουν πως αυτό μπορεί να προκάλεσε μεταβολή των επιπέδων ισταμίνης στον οργανισμό μου.»

Η Katie ανακάλυψε σύντομα πως πάθαινε αναφυλαξία κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με το νερό.

Η πάθησή της είναι τόσο σπάνια που αρχικά οι γιατροί πίστευαν πως η αλλεργία ήταν δημιούργημα της φαντασίας της….

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *