Γνωρίστε καλύτερα τον Στάθη Συλαϊδή υποψήφιο με τον Συνδυασμό “Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών” του Γιώργου Γκιώνη

0

Συλαϊδής Στάθης

Γεννήθηκα τον Απρίλιο του 1986 και διαμένω μόνιμα στο Λουτράκι από το 1990. Είμαι γιος του Γιώργου και της Φιλίτσας Μαρκοπούλου-Συλαϊδή και έχω έναν αδελφό, τον Παναγιώτη.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Λουτρακίου το 2004 και είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Έχω εργαστεί επί σειρά ετών σε καταστήματα εστίασης του Λουτρακίου και σε εμπορικές επιχειρήσεις του τόπου μου.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου 2014, όπου εκλέχθηκα για να εκπροσωπήσω τους συνδημότες μου ως Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, με τη Δημοτική Αρχή Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη.

Mε γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, με προτεραιότητα τον πολίτη και σε αγαστή συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, συνέβαλα στην επίλυση των ζητημάτων της καθημερινότητας και πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στην ενίσχυση κοινωνικών δομών όπως, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου. Με σημαντική παρουσία και ουσιαστική συμβολή, τα τελευταία 5 χρόνια, συμμετείχα ενεργά στη διοργάνωση δεκάδων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με σημαντικότερα, το Καρναβάλι Λουτρακίου, το Loutraki Festival και την Πανελλήνια εθελοντική δράση καθαρισμού Let’s do it Greece στην όποια συμμετέχει ο Δήμος μας από 2015 έως σήμερα. 

Με υπευθυνότητα και εργατικότητα, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, θέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής παράταξης “Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών” με επικεφαλής τον Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη, έναν άνθρωπο με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, με ικανότητες διοίκησης, θέληση και αποφασιστικότητα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *