18/04/2024

Γιορτή χάντμπολ που διοργάνωσαν η Ο.Χ.Ε σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το γραφείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθιας

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 30/11  στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” η Γιορτή χάντμπολ που διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε) σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου –Αγίων Θεοδώρων- Περαχώρας, το γραφείο Φυσικής Αγωγής Κορίνθιας και ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Αθλητισμού “BEACTIVE”.

Πήραν μέρος περισσότεροι από 120 μαθητές και μαθήτριες γνωρίζοντας το χάντμπολ, σε μία εκδήλωση με κέφι και μουσική. Τα παιδιά έφτιαξαν ομάδες, φόρεσαν φανέλες και έβαλαν αμέτρητα γκολ. Οι γονείς των παιδιών ενημερώθηκαν για το χάντμπολ από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Κότσιρα, ενώ παραβρέθηκε και το τεχνικό επιτελείο και αντιπροσωπεία παικτών της ανδρικής ομάδας του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κος Κώστας Κότσιρας, όπου με την αμέριστη βοήθεια  του Κώστα Χατζηκωνσταντίνου προπονητή της αντρικής ομάδας του Ποσειδώνα Λουτρακίου και του Νάσου Χατζηκωνσταντίνου προπονητή των ακαδημιών, συνέβαλαν για αυτό το άριστο αποτέλεσμα.

Το Δ.Σ του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς που στηρίζουν τις αθλητικές αναζητήσεις των παιδιών τους, τον Περιφερειακό Προπονητή Ανάπτυξης κο Κώστα Κότσιρα για την εμπνευσμένη προσέγγιση των παιδιών και την αμέριστη βοήθεια στην οργάνωση και υλοποίηση της γιορτής, τους Δ/ντες και γυμναστές των Δημοτικών σχολείων για την συνεργασία τους, την κα Μαρία Μπάκου Γυμνάστρια και παλαιά αθλήτρια της χειροσφαίρισης για την υλοποίηση  της εκδήλωσης. καθώς και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ϶lc El Classico coffee,  κο Σκούρτη για την ευγενική χορηγία της εκδήλωσης.

Η Συνέχεια και το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας, ας τους δώσουμε τα κίνητρα και τα εφόδια για να το πετυχουν …

 

 

 

 

 

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *