23/04/2024

Loutrakitv.gr | Γιατί πληρώνουμε ακριβά το νερό; [Video]

15

Γιατί πληρώνουμε ακριβά το νερό; Αυτή η ερώτηση ακούγεται συχνά, όμως διατυπώθηκε ακόμα πιο απόλυτα από τον Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστο Ασημακόπουλο για να βρει ισχυρή αντίσταση από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων Φίλιππα Θυμή. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ασημακόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι το νερό είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και δεν θα έπρεπε να πωλείται σε ένα κράτος όπου φορολογείται ο πολίτης και δικαιούται να έχει δωρεάν τα βασικά δημόσια αγαθά μεταξύ αυτών νερό, παιδεία, υγεία κτλ.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Αγ. Θεοδώρων απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ότι αυτό που πληρώνει ο δημότης δεν είναι το ίδιο το νερό αλλά οι υπηρεσίες προκειμένου αυτό το νερό να τρέχει από τη βρύση του σπιτιού, αλλιώς θα πρέπει να επιστρέψουμε στην παλιά βρύση και να πηγαίνουμε με τη στάμνα για νερό όπως παλιά.

Ειλικρινά θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τη δική σας άποψη, αγαπητοί αναγνώστες του Loutrakitv.gr. Δεν κάνουμε γκάλοπ, αυτά τα κάνουν άλλοι, εμείς απλώς σας προτρέπουμε να αφήσετε ένα σχόλιο με την άποψή σας.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

15 thoughts on “Loutrakitv.gr | Γιατί πληρώνουμε ακριβά το νερό; [Video]

  1. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  2. το νερό πρέπει να δωθεί σε ιδιώτες μόνο οι ιδιωτικές εταιρείες μπορούν να σταθούν σήμερα να περιορίσουν τα έξοδα και να φέρουν τα οικονομικά της εταιρείας στα ίσα της να καταργηθούν οι παχουλοί μισθοί των ευνοημένων υπαλλήλων ονόματα δεν λέμε

  3. Αν δεν σου φτάνει το νερό να φέρεις υδροφόρα

  4. πόσοι είναι οι υπάλλοιλοι κύριε Πρόεδρε που απασχολεί η Δημοτική σας επιχείρηση; Πόσοι και πόσα παίρνουν; Να απαντήσετε με αριθμούς Τι κάνουν όλοι μέρα; Κάθε μέρα βλάβη έχει το σύστημα;

  5. Μα καλά εδώ ο Δήμαρχος έλεγε για Άλπεις και λειψυδρία και τώρα δείνει νερό στο εργοστάσιο;

  6. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΡΟ? ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΡΕ ΠΑΝΟ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ

  7. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜ@@ΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΕΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ; ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  8. Φίλε Χρήστο δεν ξέρω που το άκουσες ότι στις σοσιαλιστικές χώρες δεν πληρώνουν το νερό αλλά μην το ξαναπείς δημοσίως γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πουθενά στον κόσμο δεν είναι δωρεάν του νερό στα σπίτια. Μάλλον αυτό που ήθελες να πεις είναι πως πρέπει να έχει χαμηλό κόστος και να μην είναι προϊόν εκμετάλλευσης. Σ’ αυτό συμφωνώ μαζί σου, αλλά δυστυχώς πουθενά στον κόσμο το νερό δεν είναι δωρεάν.

  9. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης κρατιέται με νύχια και με δόντια να μείνει όρθια και να συνεχίσει να υπάρχει. Αν δεν πληρώνουμε όλοι τις οφειλές μας και αν μας ενοχλεί το πάγιο πολύ απλά η επιχείρηση θα κλείσει και θα απορροφηθεί από τους μεγαλοκαρχαρίες που περιμένουν πως και πως. Είναι τουλάχιστον άτοπη η τοποθέτηση του κ. Ασημακόπουλου.

  10. Εμπρός πίσω. Όχι σε όλα ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ

  11. ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΙΝΤΟΝΙΑ ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΒΡΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ

  12. Οι υπάλλοιλοι της ΔΕΥΑ κάθονται στα γραφεία τους όλη μέρα και διπλώνουν τα φάκελα με τους λογαριασμούς. Αν δεν υπήρχαν λογαριασμοί να στείλουν δεν θα χρειαζόμασταν τόσους υπαλλήλους.

  13. Σωστός ο Χρήστος αν και αριστερός αλλά αυτά θεραπεύονται δεν πειράζει.

  14. Δες τι γινεται στους αλλους δημους διπλα και μετα να μιλας στον δημο λουτρακιου περαχωρας αγιων θεοδωρων εχουμε το πιο φθηνο τιμολογιο απο αλλους δημους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *