19/04/2024

Β. Νανόπουλος για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας, για το νέο ΕΣΠΑ, για τον τουρισμό, για τους αντιπάλους του [Video]

7

Με αφορμή την Έκθεση Κορινθία 2016 που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Β. Νανόπουλος παραχώρησε μια περιεκτική συνέντευξη στο Loutrakitv.gr. Το πρώτο μέρος που αφορά την έκθεση το δημοσιεύσαμε στις 2 Αυγούστου και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.
Στο απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω ο κ. Νανόπουλος μιλά για τις δράσεις του Επιμελητηρίου που είναι επιγραμματικά: η βοήθεια για εξασφάλιση χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις,  το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης που λειτουργεί στο Επιμελητήριο, όμως παράλληλα γίνονται και αγώνες που οδηγούν σε ουσιαστικά αποτελέσματα όπως το πρόσφατο παράδειγμα με την ΑΕΠΙ, που πλέον δεν θα μπορεί να επιβάλλει πρόστιμα στις επιχειρήσεις που δεν πλήρωσαν πνευματικά δικαιώματα για τη μουσική. Ο κ. Νανόπουλος και ως Αντιπρόεδρος στον Εθνικό Φορέα Διαχείρισης Κοινοτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης έχει επιπλέον δυνατότητα να ενημερώνεται και να βοηθάει τις επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν χρήματα.
Επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα: Ο κ. Νανόπουλος ερωτηθείς για την εικόνα που έχει για τον τουρισμό στην Κορινθία είπε ότι όσοι έχουν σπίτια έρχονται να μείνουν χωρίς να δαπανούν χρήματα ενώ για να προσελκύσουμε τουρισμό από το εξωτερικό που τώρα δεν έχουμε πρέπει να γίνει συντονισμένη δουλειά από Δήμους και επιχειρήσεις, αναφέροντας εξαιρέσεις όπως ο LTO που κάνει όντως δουλειά.
Τέλος ο κ. Νανόπουλος μίλησε για τις βολές των αντιπάλων του εναντίον του ξεκαθαρίζοντας ότι όταν ασχολείσαι με τα κοινά είναι καλό να μπορείς να υπηρετήσεις από όποια θέση κατέχεις, όπως για παράδειγμα η παρουσία του κ. Νανόπουλου στον Εθνικό Φορέα Διαχείρισης Κοινοτικών Προγραμμάτων ωφέλησε τις επιχειρήσεις αφού υπήρχε καλύτερη ενημέρωση. Τέλος αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στη δομή των Επιμελητηρίων. Για όλα αυτά και για περισσότερα θα βρισκόμαστε σε επικοινωνία προκειμένου να ενημερώνεστε για τις προγραμματισμένες δράσεις και τις εξελίξεις που αφορούν το Επιμελητήριο Κορινθίας και τις επιχειρήσεις – μέλη.

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Β. Νανόπουλος για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας, για το νέο ΕΣΠΑ, για τον τουρισμό, για τους αντιπάλους του [Video]

  1. Καλό το πρώτο σας βήμα και μπράβο σας που μας ενημερώνετε όμως πρέπει να βγάζετε αναλυτικές ανακοινώσεις έγκαιρα ειδικά όταν πρόκειται για προγράμματα που απαιτούν μικρή συμμετοχή από τον επιχειρηματία

  2. Ζητάμε από σένα πιο ισχυρή αντιπολίτευση μην χαριστείς στο κατεστημένο!

  3. Ο LTO ειναι πρωτοπόρος σε θέματα τουρισμού. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι τουριστικοί οργανισμοί στην Κόρινθο και στην Πελοπόννησο που να κάνουν σοβαρή δουλειά με στοιχεία και αποτελέσματα.

  4. Ο τουρισμός στην Κορινθίας είναι ανύπαρκτος! Να χουμε να λέμε ότι κάτι γίνεται να δουλεύουμε τις επιχειρήσεις να τσιμπάμε προγραμματάκια κι όλα μέλι γάλα. Το αποτέλεσμα το μετράμε σε διανυκτερεύσεις και σε χρήματα που ξοδεύουν οι τουρίστες δεν αρκούν οι συμμετοχές σε εκθέσεις να πηγαίνουμε να δείχνουμε φυλλάδια για να δικαιολογούμε την παρουσία μας και τα λεφτά που τρώμε από δήμους και περιφέρεια. μυθική Πελοπόννησος και μυθικός τουρισμός καλά ναι.

  5. Οι πολιτικοί αντίπαλοι υπάρχουν για να κάνουν να φαίνεται η διαφορά

  6. Ναι το να σου πω ο LTO κάνει τρομερή δουλειά δεν έχουμε που να βάλουμε τους τουρίστες πληρότητα 1000 τα 100

  7. Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΓΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *