Αχαΐα: Ο πεθερός έκανε αφόρητη τη ζωή του… εφοριακού γαμπρού!

0

Κακός μπελάς αποδείχθηκε για έναν 40χρονο άνδρα ο νέος του πεθερός. Και όλα αυτά επειδή ο ίδιος εργάζεται ως εφοριακός και μάλιστα κατέχει σημαντική θέση.

Ο 40χρονος, αποφάσισε να ανεβεί για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά ο πατέρας της νύφης, επιχειρηματίας στο επάγγελμα, τον έχει εξωθήσει στα άκρα με την πίεση που του ασκεί προκειμένου να τον βοηθήσει με τις τεράστιες οφειλές που εκκρεμούν προς το δημόσιο. Ο εφοριακός είναι ευσυνείδητος και όχι μόνο δεν τον βοηθά αλλά αντιθέτως τον παροτρύνει να ξεκινήσει να πληρώνει.

Όμως η δραματική οικονομική κατάσταση του πεθερού δεν του το επιτρέπει. Έτσι ο τελευταίος το μόνο που κάνει είναι να παρακαλάει κάθε μέρα τον γαμπρό του προκειμένου να του βρει «παραθυράκια» ή να του κλείσει ραντεβού με διευθυντές και προϊσταμένους κάποιας οικονομικής υπηρεσίας. Κάτι που ο γαμπρός δεν θέλει να κάνει επειδή δεν θέλει να εκτεθεί.

Το πρόβλημα μάλιστα φαίνεται ότι είναι αρκετά σοβαρό καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τη μέρα του γάμου, που τελέστηκε πρόσφατα, δεν είχαν άλλο θέμα συζήτησης από αυτό

Μέχρι και στη διάρκεια της δεξίωσης, ο πεθερός επέλεξε να αστειευτεί (δήθεν) από μικροφώνου λέγοντας ενώπιον των καλεσμένων ότι τώρα που έκανε γαμπρό εφοριακό «δεν έχει να φοβάται τίποτα»…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *