Αυτό είναι το πρόγραμμα του Loutraki Festival 2016 – Share it

0

Το έντυπο πρόγραμμα του Loutraki Festival 2016, το οποίο περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για όλες τις παραστάσεις, κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθεύονται από τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων σε Λουτράκι, Κόρινθο, Ίσθμια και Αγίους Θεοδώρους. Επίσης στο Λουτράκι: στο Δημαρχείο, στη ΔΕΥΑΛΠ, στο Loutraki Thermal Spa, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και σε αρκετά καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης.

Η προπώληση για όσες παραστάσεις έχουν εισιτήριο, θα ξεκινήσει επίσημα τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Οι διοργανωτές επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τη γραφίστα Μαρία Ράπτη για το δημιουργικό αλλά και την ομάδα εθελοντών που ανέλαβε τη διανομή των εντύπων.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα του Loutraki Festival 2016 έχει προγραμματιστεί με αφορμή την πανσέληνο στις 20 Ιουλίου, με μια μοναδική συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη με τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, την Παιδική Χορωδία Κορίνθου και τη Μικτή Χορωδία Λουτρακίου.

[spiderpowa-pdf src=”https://loutrakitv.gr/wp-content/uploads/2016/07/Loutraki-Festival-2016.pdf”]Loutraki Festival 2016

Αν δεν ανοίξει αυτόματα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *