13/06/2024

Αυτά είναι τα ονόματα που θα μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision

0

Αυτά είναι τα ονόματα που θα μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αυτά είναι τα ονόματα που θα μας εκπροσωπήσουν στη EurovisionΤρεις τραγουδίστριες, ένα συγκρότημα και ένας τραγουδιστής έχουν πέσει στο τραπέζι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision. Το πιο πιθανό είναι οι υποψήφιοι στον ελληνικό τελικό θα είναι πέντε.

Τάμτα, Θωμαή Απέργη, Shaya, Διονύσης Σχοινάς και C:Real είναι οι προτάσεις των δισκογραφικών εταιρειών προς τους διοργανωτές, ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές! Θυμίζουμε πως οι δύο πρώτες προσπάθησαν και στο παρελθόν να πάρουν το «χρίσμα», η Τάμτα το 2007 με το «With Love» και η Θωμαή Απέργη το 2013 με το «One Last Kiss».

«Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο σχετικά με τους καλλιτέχνες, προτάσεις έχουν γίνει. Η προθεσμία που έχουμε βάλει λήγει την προσεχή Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου», είπαν αποκλειστικά στο star.gr πηγές από την διοργάνωση, προσθέτοντας ότι οι επίσημες πιθανότατα θα γίνουν στο τέλος της εβδομάδας.

Επίσης, μία από τις φερόμενες υποψηφιότητες, τόνισε αποκλειστικά στο star.gr πως οι πιθανότητες να συμμετάσχει είναι ελάχιστες, παρά την σχετική πρόταση της δισκογραφικής εταιρείας. «Αφήνω μία στο εκατομμύριο να πάω, αν τρελαθώ με το concept», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισαν οι ίδιοι άνθρωποι, οι συζητήσεις με τις δισκογραφικές είναι σε εξέλιξη, ενώ ο ελληνικός τελικός, οπότε και θα επιλέξουμε το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στη Βιέννη, προγραμματίζεται να γίνει στις 3 ή 4 Μαρτίου! Θυμίζουμε ότι η χώρα κληρώθηκε να διαγωνιστεί στον α’ ημιτελικό, στις 19 Μαΐου.

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *