26/04/2024

ΑΤΜ χάριζε λεφτά στο Σουφλί

0

ΑΤΜ χάριζε λεφτά στο Σουφλί

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χάριζε χρήματα την περασμένη Τετάρτη στο Σουφλί, καθώς αντί για χαρτονομίσματα των 20 ευρώ έδινε στους πελάτες χαρτονομίσματα των 50 χωρίς να τους χρεώνει τα ανάλογα.

Ειδικότερα, οι πελάτες που προσέρχονταν την συγκεκριμένη μέρα στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης στο κέντρο του Σουφλίου για να εξυπηρετηθούν, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι εισέπρατταν περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητούσαν. Το μηχάνημα έδινε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ αντί για χαρτονομίσματα των 20, χωρίς να χρεώνει όμως τα ανάλογα στην απόδειξη που έδινε.

Έτσι αν κάποιος ζητούσε για παράδειγμα 40 ευρώ, έπαιρνε 100 αλλά ο λογαριασμός του χρεωνόταν μόνο τα 40 που ζητούσε. Όπως ήταν φυσικό, το νέο διαδόθηκε άμεσα και μέσα σε λίγες ώρες σχηματίστηκε τεράστια ουρά στο σημείο από κόσμο που ήθελε να κάνει ανάληψη.

Τόσο ο κόσμος που περνούσε από το σημείο όσο και τα στελέχη του συγκεκριμένου υποκαταστήματος κοιτούσαν έκπληκτοι τον κόσμο να αυξάνεται ώρα με την ώρα και στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι ο υπάλληλος που ήταν επιφορτισμένος με την τροφοδοσία του μηχανήματος αυτόματης ανάληψης είχε κάνει λάθος στην τοποθέτηση των χαρτονομισμάτων, με αποτέλεσμα το ATM να μοιράζει χρήματα λανθασμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της τράπεζας σκοπεύει να καλέσει τους πελάτες που από λάθος έγιναν πλουσιότεροι,  προκειμένου να επιστρέψουν τα επιπλέον χρήματα.

Πηγή: taneasou.net

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *