18/07/2024

Απολύθηκε η Ελεονώρα Μελέτη γιατί εξαπατούσε το κοινό της

0

Απολύθηκε η Ελεονώρα Μελέτη γιατί εξαπατούσε το κοινό της

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σχεδόν δυο χρόνια κράτησε η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον..

μεγαλύτερο όμιλο των social media στην Ελλάδα, D.P.G.

Η παρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό δείχνει σημάδια κόπωσης …, απολύθηκε από το Queen. gr με συνοπτικές διαδικασίες καθώς, συμφώνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να εξαπάτησε τόσο το αναγνωστικό κοινό, όσο και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ομίλου!…

Αφορμή για να απομακρυνθεί η παρουσιάστρια από τον όμιλο, στάθηκαν κάποια emails παραπόνων στη διεύθυνση του Queen.gr. Οι αναγνώστες ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψαν στους ιθύνοντες ότι πολλά από τα editorials της Ελεονώρας Μελέτη, τα οποία η ίδια τα παρουσίαζε ως την καινούρια έμπνευση της εβδομάδας, όλως τυχαίως… τα είχαν ξαναδιαβάσει στο παρελθόν χωρίς καμία αλλαγή, παρά μόνο στον τίτλο
.
Τα emails από αγανακτισμένους αναγνώστες για τα…«φρέσκα» editorials της συντάκτριας διαδέχονταν το ένα το άλλο, μέχρι που κίνησαν τις υποψίες των υπευθύνων του portal.

Στη συνέχεια και μετά από ερεύνα που πραγματοποιήθηκε, αποκαλύφθηκε ότι οι επισκέπτες του site είχαν απόλυτο δίκιο, καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχαν κείμενα της παρουσιάστριας δημοσιευμένα με διαφορετικούς τίτλους ακόμα και τρεις φορές!

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από αυτά: (Πες μας τώρα ότι χτυπιέμαι άδικα, Άδικα κλαίμε και χτυπιόμαστε, Σε ερωτεύτηκα ή έτσι νομίζω.)

Η έρευνα των υπευθύνων μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αποκάλυψε πάνω από 15 διπλά και τριπλά κείμενα. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα κείμενα είχαν διαφορά μεταξύ τους, από λίγες εβδομάδες έως και έναν χρόνο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η παρουσιάστρια επιχείρησε (και τα κατάφερε για ένα χρονικό διάστημα) να υποτιμήσει τη νοημοσύνη κάποιων ανθρώπων, προκειμένου να διευκολύνει τη δική της εργασία και να εξασφαλίσει τον παχυλό μισθό της εύκολα και χωρίς να κοπιάζει.

Η συγκεκριμένη ενέργεια της παρουσιάστριας του Star channel την εξέθεσε τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες, η ίδια, σε συζητήσεις που είχε με στελέχη του ομίλου, παραδέχτηκε το λάθος της και δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί.
Άλλωστε, αποδείχτηκε περίτρανα ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη των στελεχών που την εμπιστεύθηκαν, μιας και με κάποιους από αυτούς η κα Μελέτη διατηρούσε άριστες σχέσεις.

Πηγή: 24wro.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *