ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr: Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μ. Πρωτοπαππά για τα ταμειακά διαθέσιμα και τις θέσεις του Δήμου

Μαρία Πρωτοπαππά,ΛουτράκιΗ Αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρώτρια Δημάρχου κα Μ. Πρωτοπαππά απαντώντας στους αναγνώστες του loutrakitv.gr εξηγεί γιατί αναβλήθηκε χθες το Δημ. Συμβούλιο που είχε ως θέμα την έκδοση ψηφίσματος καταγγελίας της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου περί μεταφοράς ταμειακών διαθεσίμων.

Θεωρεί ότι η εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου είναι ασαφής και ότι το μόνο που κάνει είναι να σπέρνει την ανασφάλεια στους πολίτες, χωρίς στην ουσία να δίνει λύση στο πρόβλημα. Προβληματίζεται για τις διαταγές πληρωμών που εκκρεμούν ενώ πιστεύει ότι υπήρχε άλλος τρόπος να βοηθήσουν οι Δήμοι την κεντρική εξουσία με άλλον τρόπο, χωρίς πολιτικό κόστος και χωρίς ανθρώπινο κόστος. Κλείνει καταλήγοντας ότι η Δημοτική μας Αρχή δεν ήρθε στον Δήμο για να κάνει απλή διαχείριση, αλλά για να αφήσει έργο, πράγμα που θα πρέπει να το λάβει υπόψην η Κεντρική Εξουσία.

Προτείνουμε να δείτε το video, παρουσιάζει ενδιαφέρον η αμεσότητα του διαλόγου, ενώ δίνονται απαντήσεις σε δικά σας ερωτήματα:

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr: Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μ. Πρωτοπαππά για τα ταμειακά διαθέσιμα και τις θέσεις του Δήμου

  1. μην τους δωσεις ουτε ενα ευρω απ τον κουρβανα του δημου γιατι δεν θα τα ξαναδουμε ποτε

  2. ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΚΥΒΕΡΝΥΣΗ;

  3. ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΩ ΧΟΡΕΥΕΙ!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΟΣΟ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΣΟΥΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ…ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΑΛΕΣ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!!!!!!!

  4. Να σε δω δημαρχεσα μαράκι μου κι ας πεθάνω κούκλα μου

  5. Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.