ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Loutrakitv.gr: ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ θα τραγουδήσει ο ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ [Video]

12

Επιτέλους μάθαμε το όνομα του τραγουδιστή που θα τραγουδήσει στην κεντρική συναυλία στο Καρναβάλι Λουτρακίου 2016!

Είναι ο Τόνι Σφήνος, γνωστός για το ιδιαίτερο κέφι που δημιουργεί. Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τ. Σακελλαρίου αποκάλυψε στο Loutrakitv.gr και άλλες λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις που έχουν έναν σημαντικό άξονα – το ξεφάντωμα!
Αυτό μαρτυρά και το σλόγκαν που δένει απόλυτα με το όνομα του καλλιτέχνη και κάνει λογοπαίγνιο “στο Λουτράκι ξεφαντώνεις” (ξεφαν- Τόνις).

Θα υπάρχουν όμως και παραδοσιακού περιεχομένου εκδηλώσεις με συμμετοχή συλλόγων του Δήμου.
Το άλλο στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι Άγιοι Θεόδωροι θα έχουν την ίδια μέρα παρέλαση με το Λουτράκι, πράγμα δύσκολο οργανωτικά αλλά δίκαιο. Επίσης επειδή στο παρελθόν μας είχατε ρωτήσει αν θα έχουμε άρματα, η απάντηση είναι ναι, απλώς πάντα στο πλαίσιο της οικονομικής λιτότητας. Συμπέρασμα: βασικό συστατικό το κέφι και η καλή διάθεση.
Πως αλλιώς ξεφαν – Τόνις στο Λουτράκι;

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

12 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Loutrakitv.gr: ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ θα τραγουδήσει ο ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ [Video]

  1. Άντε ο Αντιδήμαρχος βάζει υπογραφές αλλά την πρόταση ποιος την έκανε; Πόσο θα κοστίσει αυτό έχει σημασία γιατί αν πάρει κανά δυο χιλιάρικα μαζί με τον ήχο εντάξει τι να κάνει και ο δήμος μέσα στην κρίση; Αλλά αν είναι να πάρει πολλά τότε είναι μια βλακεία και μισή!

  2. Που τον βρήκες αυτόν τον καλλιτέχνη;

  3. Ξέμεινε από το Mare West ο σφήνος που δεν έγιναν τα εγκαίνεια χα χα χα

  4. Α ΩΡΑΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΧΕΙ Ο ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΟΟΟΟ ΧΑΒΑΛΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!

  5. Γλυκερία, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Καίτη Γαρμπή, Έλλη Κοκκίνου, Αγγελική Ηλιάδη και Μακεδόνας και τώρα Σφήνος. Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.

  6. Ο SFINOS ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΦΟΡΜΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ

  7. για να καταλαβετε οτι αυτον δεν τον ξερει ουτε η μανα του χθεσ ελεγα σε κατι φιλαρακια να ερθουνε λουτρακι και οταν με ρωτησαν ποιον θα χουμε και ειπα τον τονι σφινο ξαναρωτουσαν γιατι δεν καταλαβαιναν ποιοσ ειναι δεν τον ξερει κανενασ

  8. Βάλτε εκεί 5 αρνιά, φωνάξτε τα κλαρίνα και κεράστε τον κόσμο ρετσίνες. Εκεί να δεις κέφι!

  9. ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ. ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΙΛΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΣΟΥΜΕ!

  10. Και γιατί δεν φέρνετε τον Σαμπάνη που δεν τραγούδησε πέρυσι; Όλο θα έρχονταν όμως τελικά δεν ήρθε αν πληρώθηκε πρέπει να δουλέψει αν δεν πληρώθηκε και του το χρωστάμε το σωστό ήταν να τον προτιμήσουμε.

  11. o Aντιδήμαρχος με τον βοηθό του το σκεφτηκαν ; xa xa xaxa

  12. Μπράβο στον βοηθό του Αντιδημάρχου που όλα περνάνε από τα χέρια του πια! Ο Αντιδήμαρχος κάνει τίποτα η τον έχουν εκεί γιατί ειναι ωραίος;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *