20/04/2024

26/2/2016 στο Loutrakitv.gr: Δήμαρχος Γ. Γκιώνης “Μέχρι το καλοκαίρι θα αρχίσει η παραγωγή νερού στο εργοστάσιο της Ήβη – Pepsico”

13

Στις 26/2/2016 η αισιοδοξία για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Ήβη Pepsico ήταν διάχυτη. Μάλιστα τότε ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης δήλωνε στην camera του Loutrakitv.gr ότι “Μέχρι το καλοκαίρι θα αρχίσει η παραγωγή νερού στο εργοστάσιο της Ήβη – Pepsico”, εννοώντας το καλοκαίρι του 2016.
Σήμερα η εικόνα είναι αυτή που βλέπετε και η μόνη αξιοποίηση του νερού απ’ ότι φαίνεται είναι για να πλένουν ορισμένοι τα πούλμαν τους.

Προφανώς η ευθύνη δεν είναι του Δημάρχου, έχει όμως σημασία να προβληματιστούν όσοι κρατούν τα ηνία και να αναζητήσουν τους λόγους της αδυναμίας να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία.

Ακολουθεί το άρθρο όπως είχε δημοσιευτεί στις  26/2/2016 με τίτλο:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Loutrakitv.gr: Δήμαρχος Γ. Γκιώνης “Μέχρι το καλοκαίρι θα αρχίσει η παραγωγή νερού στο εργοστάσιο της Ήβη – Pepsico”

Ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν στην πώληση του εργοστασίου της Ήβη Pepsico και αποκαλύπτει ότιη πώληση αφορά και άλλα εργοστάσια. Αισιοδοξεί ότι η παραγωγή νερού θα ξεκινήσει μέχρι το καλοκαίρι, ενώ σε ερώτηση για το ποιοι θα προσληφθούν απαντά ότι θα δωθεί προτεραιότητα σε όσους ήδη εργάζονταν στο εργοστάσιο.
Αναλυτικότερα στο Video που ακολουθεί:

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

13 thoughts on “26/2/2016 στο Loutrakitv.gr: Δήμαρχος Γ. Γκιώνης “Μέχρι το καλοκαίρι θα αρχίσει η παραγωγή νερού στο εργοστάσιο της Ήβη – Pepsico”

  1. Είναι ένα υπέροχο νέο που αφορά όσους θα βρουν δουλειά αλλά και ολόκληρο το Λουτράκι και την γύρω περιοχή. Η οικονομία της περιοχής μας θα αναπτυχθεί. Βέβαια μην περιμένετε την παλιά αίγλη που λέτε μέσα στο βίντεο ούτε ότι θα ταξιδέψει το νερό σε όλον τον κόσμο. Οι συνθήκες στον κόσμο έχουν αλλάξει πάρα πολύ και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Όμως σε κάθε περίπτωση είναι μια μεγάλη επιτυχία η ξαναλειτουργία των εργοστασίων.

  2. Από τη μια λες ότι δεν έχουν πέσει υπογραφές και από την άλλη λες να είναι συνεπείς σε αυτά που υπέγραψαν. Τελικά έπεσαν οι υπογραφές ή δεν έπεσαν;

  3. Μπράβο Δήμαρχε! Τώρα βάλε τάξη στο καζίνο.

  4. ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ; ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

  5. Αυτό που δεν ρωτήσατε είναι πόσο μεγάλη θα είναι η παραγωγή παίζει ρόλο.

  6. Το να ξεκινήσει το εργοστάσιο είναι καλό, το να προσλάβει εργαζόμενους είναι καλό, τα δύσκολα είναι μετά να πληρώνει τους εργαζόμενους, τις υποχρεώσεις του και το νερό στον δήμο. Άμα είναι να δουλέψει 3 χρόνια και μετά να κλείσει αυτό δεν λέει τίποτα.

  7. Πετυχημένες συνταγές που τις έχουμε ξαναδεί

  8. Εχθες θα γινόταν πλυντήριο λεωφοριων,

  9. Έχουμε το άλλο νερό με το ωραίο το μπουκάλι τι τα θέλουμε τόσα το πένα αρκεί

  10. Εδώ είχε φτάσει στο ποιοι θα δουλέψουν όμως τελικά σεν δούλεψε ποτέ. Κρίμα πάει το όνειρο πάνε κι όλα

  11. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΙΝΑΜΕ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ. ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ; ΤΙ ΦΤΑΕΙ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *