19/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr : Κλείνει ο ΔΟΠΑΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ως τότε αυτό είναι το ΔΣ όπως εξελέγη στο Δημ. Συμβούλιο [Video]

7

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr : Κλείνει ο ΔΟΠΑΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ως τότε αυτό είναι το ΔΣ όπως εξελέγη στο Δημ. Συμβούλιο [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

LOUTRAKI DS PROMITHEAS TVTV.GRΔυστυχώς ή ευτυχώς τα πράγματα βαίνουν προς το κλείσιμο του ΔΟΠΑΠ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” μιας και δεν πήγαν όλα έτσι όπως τα είχε υπολογίσει ο τέως Πρόεδρος Ν. Λόης. Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος αν και έχει να επιδείξει ένα έργο (καλό ή κακό αναλογικά με τα ποσά που διαχειρίστηκε θα το κρίνει η ιστορία) δε θα σταθεί δυνατό να επιβιώσει στο εγγύς μέλλον. Προς το παρόν όμως οι διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά και έτσι στο τελευταίο Δημ. Συμβούλιο εξελέγησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ύστερα από πρόταση της πλειοψηφίας, Πρόεδρος ορίστηκε ο Δήμαρχος κος Γ. Γκιώνης, με αναπληρώτρια Προέδρου την Αντιδήμαρχο και Αναπληρώτρια Δημάρχου κα Μ. Πρωτόπαππα, η εμπειρία της στο συγκεκριμένο Νομικό Πρόσωπο είναι πραγματικά πολύτιμη και θα ήταν ευχής έργο να συνεχιζόταν η λειτουργία του ΠΡΟΜΗΘΕΑ με τη δική της καθοδήγηση, όμως πληροφορίες του loutrakitv.gr οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτό δεν είναι γραφτό να συμβεί. Ένα από τα σημαντικά προβλήματα που προκύπτουν είναι φυσικά η απορρόφηση των εργαζομένων του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ως δημοτικών υπαλλήλων, όπου κι εκεί υπάρχουν δυσκολίες. Θα δείξει…, προς το παρόν ας δούμε την ψηφοφορία για το ΔΣ όπως εξελίχθηκε στο τελευταίο Συμβούλιο:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Dq9Q_chmU94]

 

Παρακάτω η επιστολή παραίτησης του Προέδρου που προηγήθηκε της ψηφοφορίας και διαβάστηκε πριν την αρχή του Δημ. Συμβουλίου:

Αξιότιμα μέλη του ΔΣ και Αξιότιμε Πρόεδρε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,
ειλικρινά αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία σας, όπως και το προσωπικό του Νομικού μας Προσώπου – καίτοι περάσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις-  και σας ΔΗΛΩΝΩ ότι ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΝΠΔΔ που τόσο αγάπησα και έδωσα την ψυχή μου.
Αυτό το πράττω  διότι δεν μπορώ πλέον να σχεδιάζω την πολιτική του Νομικού Προσώπου η οποία είναι πιθανότατα αντίθετη με την πολιτική της νέας Δημοτικής Αρχής, αφού η ανωτέρω σε μερικές ημέρες θα αναδείξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ κράτησε όρθιο το ηθικό του Δήμου μας και ανέβασε σε υψηλά επίπεδα το πολιτισμό. Ταυτόχρονα συνεργάστηκε με άλλους πολιτισμούς, έδωσε  και έδειξε νέους δρόμους για την συνεργασία λαών και πολιτισμών και ανάδειξε τον Σώφρονα και πολιτισμένο Άνθρωπο που αγαπά και σέβεται το περιβάλλον, τον συνάνθρωπό του, τις αξίες της δημοκρατίας, της ειρήνης και της αλληλεγγύης ως κατεύθυνση των στόχων και των σκοπών των κοινωνιών.
Τα Υδροφόρεια , η κατασκευή σταδίου προκειμένου να τελούνται οι Ισθμιακοί αγώνες, ο Αρχαίος Δίολκος, το Μουσείο Ναυτικής Ιστορίας , η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Λουτράκι, όπως και η κατασκευή θεάτρου και Μαρίνας , αποτελούν και αποτέλεσαν πάντα στόχους μας. Το ελληνορωσικό φεστιβάλ  στο Λουτράκι και στην Μόσχα , η συνεργασία με την Κύπρο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ .
Πολιτισμός χωρίς «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Το περιβάλλον το προστατεύσαμε και μαζί με τον  Κυνηγητικό Σύλλογο διαθέσαμε υπάλληλο και χιλιάδες δένδρα για την συνέχιση της δημιουργίας ενός νέου πάρκου στον υδροφόρο ορίζοντα και προκειμένου να τον προστατεύσουμε.
Σας επισυνάπτω και πίνακα μερικών από τις εκδηλώσεις μας και παρακαλώ να διαβαστεί η παρούσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr : Κλείνει ο ΔΟΠΑΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ως τότε αυτό είναι το ΔΣ όπως εξελέγη στο Δημ. Συμβούλιο [Video]

  1. Παντού εσύ πρόεδρος που θα τα προλάβεις όλα Γιώργο;

  2. ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

  3. Το αχτύπητο δίδυμο ο Γιώργος κι η Μαρία !!!!

  4. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, Ο ΛΟΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!

  5. κρίμα μετά από τόσες πετυχημένες εκδηλώσεις να κλείσει το νομικό πρόσωπο που ήταν ένα καλό εργαλείο για τον δήμο

  6. Κάτι πήρε τ αυτί μας για έλεγχο από εποχής Δρίτσα και πίσω θα δει κάποιος που πήγαν τόσα λεφτά ή θα το θάψετε για να ξεχαστεί ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *