25/04/2024

Αποκλειστική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο αιρετός Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Ιατρός Λουκάς ΛΟΥΚΑΣ μιλάει για θέματα ιατρικής περίθαλψης αλλά και για τη Δημοτική Αρχή κάνοντας πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ διατύπωση

2

Αποκλειστική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο αιρετός Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Ιατρός Λουκάς ΛΟΥΚΑΣ μιλάει για θέματα ιατρικής περίθαλψης αλλά και για τη Δημοτική Αρχή κάνοντας πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ διατύπωση

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. ιατρός Λουκάς Λούκας Συνένεντευξη στην Ελίνα Φανίδου, tvtvΟ αιρετός Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Ιατρός Λουκάς Λούκας μιλάει στο tvtv και στην Ελίνα Φανίδου για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Αφορμή για αυτή τη συνέντευξη στάθηκαν οι δικές σας απορίες σε θέματα ιατρικής περίθαλψης. Μας ρωτούσατε συχνά που μπορείτε να απευθύνεστε σε περίπτωση ασθένειας και πως χρεώνονται οι υπηρεσίες.

Ως Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. ο ιατρός Λ. Λούκας τόνισε ότι από 1 Νοεμβρίου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Δημοτικά Ιατρεία: Ιατρός Ειδικότητας Γεν Ιατρικής από τις 8:00 ως τις 12:00, Ιατρός Ειδικότητας Καρδιολόγου από τις 8:00 ως τις 10:00 και Ψυχολόγος από τις 8:00 ως τις 15:00. Επίσης παρίστανται και εξυπηρετούν το έργο του Νομικού Προσώπου οι εξής ειδικότητες: Κοινωνική Λειτουργός – Ψυχολόγος – Φυσικοθεραπεύτρια, καθώς και οδηγός Βαν.

Το σημαντικό είναι ότι οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται στους ασθενείς δωρεάν και χωρίς να ξοδέψει χρήματα ο Δήμος αφού η επάνδρωση έγινε μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Στα πολιτικά ζητήματα, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το πως τοποθετήθηκε ο κ Λ. Λούκας όταν του ζητήσαμε να αποτιμήσει το έργο της Δημοτικής Αρχής:

Θα μπορούσε να πάει καλύτερα αν η αυλή του Αυτοκράτορα ήταν μικρότερη και φειδωλότερη”, είπε.

Πως κρίνει το έργο του Αντιδημάρχου καθαριότητας, κ Μουζάκη;

Τι λέει για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Γλυκοφρύδη;

Τι περιμένει απ’ τη Δημοτική Αρχή; Διαβάστε τη συνέχεια και ακούστε τη συνέντευξη παρακάτω

Μας ρωτήσατε πως εξυπηρετούνται όσοι είναι ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), πότε είναι δωρεάν και πότε πληρώνουμε. Με την ιδιότητα του ιατρού ο κ Λούκας μας απαντά και ανοίγει το τεράστιο θέμα της κοινωνικής πολιτικής.

Μάθαμε μέσα από αυτή τη συζήτηση ότι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου κάποιοι καταθέτουν “μαϊμού” δικαιολογητικά.

Δε θα μπορούσε να μείνει έξω από την κουβέντα το θέμα του Casino, έτσι ο κ Λούκας αναφέρεται και σε αυτό κάνοντας ιστορική αναδρομή που έχει στόχο να μας οδηγήσει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Ως επιστήμονα ρωτήσαμε τον ιατρό για το θέμα του ιαματικού νερού, είναι όντως θεραπευτικό; Η απάντησή του για την επεξεργασία που υφίσταται το ιαματικό νερό μας προβλημάτισε.

Και μιλώντας για το νερό φυσικά αναφερθήκαμε και στο θέμα του εξασθενούς χρωμίου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π Λ. Λούκας σπάνια μιλάει στα ΜΜΕ, όταν όμως το κάνει έχει να πει πολλά, περισσότερα απ’ όσα χώρεσαν σ’ αυτή τη σύντομη Συνέντευξη.

Ακούστε τη συνέντευξη:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rIBzRZ08kx4]

[youtube=http://youtu.be/12XJB9TYZuc]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Αποκλειστική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο αιρετός Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. Ιατρός Λουκάς ΛΟΥΚΑΣ μιλάει για θέματα ιατρικής περίθαλψης αλλά και για τη Δημοτική Αρχή κάνοντας πολύ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ διατύπωση

  1. Συγχαρητήρια στον γιατρό! Είναι πρώτα απ’ όλα άνθρωπος και βοηθάει στ’ αλήθεια τους ανθρώπους που περνάνε δύσκολες μέρες

  2. Εσύ γιατρέ δεν ανήκεις στην αυλή του Αυτοκράτορα ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *