23/04/2024

Αποκατάσταση οδοστρώματος σε επικίνδυνα σημεία του Δήμου μας αρχίζοντας από τον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας [Video]

6
Επισκευή οδοστρώματος Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Θανάσης Γεωργίου

Η τοπική επικαιρότητα τροφοδοτείται συνεχώς με θέματα της καθημερινότητας, όλα όσα αλλάζουν γύρω μας και τα θεωρούμε αξιοσημείωτα σπεύδουμε να τα αναδείξουμε. Έτσι σήμερα ενημερωθήκαμε ότι γίνονται έργα στον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας με στόχο την αποκατάσταση του οδοστρώματος. Η έκταση είναι μεγάλη και η πρόβλεψη είναι να γίνουν παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία του δρόμου φτάνοντας μέχρι τους καταρράκτες του Λουτρακίου. Δεν μιλάμε όμως μόνο για “μπαλώματα” αλλά για ταπιτίδια που καλύπτουν μεγάλα τμήματα σε όλο το εύρος του δρόμου, όπου είχε να γίνει παρέμβαση τουλάχιστον 10 χρόνια. Το πρώτο καλό είναι ότι τα έργα αυτά δεν θα σταματήσουν μόνο στο συγκεκριμένο δρόμο, αλλά θα γίνουν παρεμβάσεις και σε άλλα επικίνδυνα σημεία του Δήμου μας στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων και των Πισσίων. Το άλλο καλό είναι ότι ο Δήμος μας δεν ξοδεύει ούτε ένα ευρώ αφού τα έργα γίνονται με έξοδα της Αντιπεριφερειας Κορινθιας και γι’ αυτό ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη.

Οι εικόνες παρακάτω είναι πολύ πιο περιγραφικές καθώς και η δήλωση του Αντιδημάρχου που ευχαριστεί έναν έναν όσους από την Περιφέρεια και τον Δήμο μας συνέβαλλαν στο να γίνει αυτό το καλό στην περιοχή μας.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Αποκατάσταση οδοστρώματος σε επικίνδυνα σημεία του Δήμου μας αρχίζοντας από τον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας [Video]

  1. Καζίνο με Ποσειδωνία δεν μπορείς να οδηγήσεις κάνεις σκοποβολή για να αποφύγεις τις λακούβες τα διαλύσαμε τα αμορτισέρ θα μας τα πληρώσει ο δήμος;!!!! Βουλωσε κι εκεί καμιά τρύπα!Εδώ είναι μεγάλο το πρόβλημα.

  2. Να μπείτε και μέσα στο Λουτράκι έχει δρόμους μέσα στο Λουτράκι που είναι μέσα στις λακούβες. Ζητήστε από τους δημότες να σας υποδείξουν τα σημεία. Δώστε ένα τηλέφωνο για να σας παίρνουμε και να σας λέμε.

  3. Η Περαχώρα πήρε τα πάνω της μετά την απόλυτη εγκατάλειψη που έζησε! Συγχαρητήρια σε όλους!

  4. Την κάμερα να την φωνάξεις παντού κανονικά πρέπει να ακολουθεί όπου πας να ρίξεις από πίσω για να βλέπει και να δείχνει που πέφτει η άσφαλτος και τους δρόμους και τις αυλές.

  5. ΤΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

  6. Μην γράφεται ανακρίβειες!μπαλωματα ειναι, 3m νεα άσφαλτος, 5 μετρα παλια άσφαλτος κ.ο.κ….χωρις καμια μελετη έστρωσαν ασφαλτο!και επιτελους κοφτε αυτα τα ξερα χόρτα να φανουν τα δεντρα και οι φοίνικες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *