25/04/2024

Απλες – απλούστατες συμβουλές για δύσκολες καταστάσεις με εύκολες λύσεις.

0

Απλες – απλούστατες συμβουλές

Δύσκολες καταστάσεις με εύκολες λύσεις.

  • * Αν κολλάει το φερμουάρ, προσπαθήστε να το σώσετε αλείφοντάς το με σαπούνι.
  • * Για να μην ανοίγει μόνο του το φερμουάρ σε μια φούστα ράψτε από την μέσα μεριά αγκίστρι και αφού κουμπώσετε το φερμουάρ γαντζώστε το πάνω του.
  • * Αν κόψετε το αγαπημένο σας παντελόνι με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο δεν είναι απαραίτητο να το ράψετε. Μπορείτε να αγοράσετε μια ταινία την οποία θα εφαρμόσετε από την μέσα πλευρά του παντελονιού και θα την πατήσετε με καυτό σίδερο, έτσι θα κολλήσετε το ύφασμα.
  • * Καρφώστε…. Το καρφί που θέλετε χωρίς να ανησυχήσετε για το χρώμα του τοίχου. Οι ανεπιθύμητες ρωγμές της μπογιάς δε θα εμφανιστούν αν κολλήσετε πάνω και γύρω από το σημείο που θα καρφώσετε ένα κομματάκι σελοτέιπ.
  • * Βαριέστε να αλλάζετε τις μαξιλαροθήκες; Λογικό είναι, μέχρι να μπει το μαξιλάρι στην καθαρή μαξιλαροθήκη θα έχουν σπάσει τα νεύρα σας και μετά θα πρέπει να το ισιώνετε για να μπει ομοιόμορφα. Άλλος τρόπος … υπάρχει. Αναποδογυρίζουμε την μαξιλαροθήκη, πιάνουμε τις γωνίες της μαξιλαροθήκης και τις γωνίες του μαξιλαριού, τη γυρνάμε ανάποδα, πάνω στο μαξιλάρι. Και γρήγορο και έχει πλάκα!
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *