20/05/2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Βρέθηκε Γοργόνα στον Ειρηνικό Ωκεανό!

0

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Βρέθηκε Γοργόνα στον Ειρηνικό Ωκεανό!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

H εικόνα στο video είναι πέρα για πέρα σοκαριστική. Θα δείτε με προσοχή ψαράδες να προσπαθούν να  ανεβάσουν τα δίχτυα τους και ξαφνικά ένα χέρι να ξεχωρίζει και κατόπιν να χάνεται στη θάλασσα.

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται… μάλιστα δημοσίευσε το άρθρο στο περιοδικό «Ocean» με τίτλο «αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς.»

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών ανακοίνωσε ότι οι γοργόνες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής (Stone Age) περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ, υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.

Την ίδια ώρα το Animal Planet μετέδωσε πρόσφατα ένα ειδικό ντοκιμαντέρ με την ονομασία «Γοργόνες» και σε αυτό είδαμε όλοι την εικόνα της νεκρής γοργόνας.
Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού. Δείτε το Video:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=j-hL_sz6Y7A]

Πηγή: in-fo-stires

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *