27/05/2024

Αν η κυρία ερχόταν στο Λουτράκι, το εργοστάσιο εμφιάλωσης μπορεί να μην έκλεινε..

0

Αν η κυρία ερχόταν στο Λουτράκι, το εργοστάσιο εμφιάλωσης μπορεί να μην έκλεινε..

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αν η κυρία ερχόταν στο Λουτράκι, το εργοστάσιο εμφιάλωσης μπορεί να μην έκλεινε.., αν πάλι ξανανοίξει όπως πήρε το αυτί μας ανεπίσημα, να την καλέσουμε

Καταναλώνει 25 λίτρα νερό καθημερινά

Η 26χρονη Sasha Kennedy καταναλώνει περίπου 25 λίτρα νερό το 24ωρο και κουβαλάει συνέχεια μαζί της μεγάλα μπουκάλια. Πηγαίνει τουαλέτα μέχρι και 40 φορές την ημέρα και ισχυρίζεται ότι έχει παραιτηθεί από αρκετές επαγγελματικές θέσεις λόγω απουσίας ποιοτικού νερού.

Η μητέρα δύο παιδιών – η οποία ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας – ξυπνά αρκετές φορές τα βράδια για να πιει νερό και να πάει στην τουαλέτα. «Αισθάνομαι το στόμα μου στεγνό και πρέπει επειγόντως να πιω νερό», είναι τα λόγια της.

«Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να πίνει τόσο πολύ νερό. Μέχρι να με γνωρίσουν! Διψάω συνεχώς και πρέπει να πίνω νερό. Είναι μια εθιστική συνήθεια. Το περισσότερο που έχω κοιμηθεί, χωρίς να ξυπνήσω για να πιω νερό, είναι 15 λεπτά», συνεχίζει.

Ο εθισμός της Kennedy ξεκίνησε όταν ήταν σε ηλικία έξι ετών. Η μητέρα της τοποθετούσε ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα στο κομοδίνο της μικρής κάθε βράδυ. Έκτοτε η Sasha έπαιρνε μαζί της ένα μπουκαλάκι νερό όπου πήγαινε και η ποσότητα νερού που κατανάλωνε αυξανόταν ανά τα χρόνια.

Πηγή: newsbeast
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *