Αντιδήμαρχος ΤΥ Θ. Γεωργίου: Ολοκληρώθηκε η Νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη και άλλα 4 έργα, δρομολογήθηκαν τα επόμενα [Video]

15

Με αφορμή τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λουτρακίου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θ. Γεωργίου μίλησε στο Loutrakitv.gr για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί επί Δημαρχίας Γ. Γκιώνη και με τη συλλογική προσπάθεια των τεχνικών υπηρεσιών, των αναδόχων και φυσικά των πολιτικών προσώπων. Αναφέρθηκε και σε αυτά που δρομολογήθηκαν και ευχήθηκε να έχουν δύναμη ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσίες να συνεχίσουν το έργο τους.

Πηγή : Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

15 thoughts on “Αντιδήμαρχος ΤΥ Θ. Γεωργίου: Ολοκληρώθηκε η Νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη και άλλα 4 έργα, δρομολογήθηκαν τα επόμενα [Video]

  1. Τι τους ευχαριστείς όλους αυτούς την δουλιά τους κάνουν υπάλληλοι και εργολάβος. Θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος με τις ευχαριστίες στον καθένα!

  2. ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ Ο ΠΕΡΡΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!

  3. Ποιο είναι αυτό το ζεύγος Αντωνακάκου και τους κάνουν και έκθεση αφιέρωμα; Τους ξέρεις κάποιος ρε παιδιά;

  4. Δεν σε είδαμε όμως στα εγκαίνια του δρόμου άλλος έκοψε την κορδέλα

  5. Ποιος είναι ο αιρετός που λέει τις γυναίκες κα@@@@λες;

  6. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ. ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΑΦΙΣΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

  7. στο παραλιακο παρκο ειναι σπασμενα τα πεζοδρομια χθες μια τουριστρια εσκυψε να πιει νερο στην βρυση στο παρκο και επεσε τεραστια φλουδα απ τον ευκαλυπτο και της εσκισε το προσωπο. ρεζιλι των σκυλιων να φωναζει που ειναι ο δημαρχος που ειναι οι δημοτικοι συμβουλοι να δουν τι συμβαινει στο κεντρο της πολης.

  8. ο δρόμος για το Ηραίο έπρεπε να είχε γίνει από καιρό τώρα. Από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του τόπου μας και να μην είναι προσβάσιμος. Ντροπή και κρίμα. Ο περαχωρίτης δήμαρχος δεν έκανε κάτι γι’ αυτό να κάνει τουλάχιστον ο περαχωρίτης αντιδήμαρχος

  9. Τελικά ο Μπάρλας τα κατάφερε μπράβο πείσμα!

  10. Μεγάλε αντιδήμαρχο κανα μεγάλο έργο θα κάνετε ; Μια και τελειώσατε Πολυτεχνείο το καλύτερο πράγμα ειναι να φύγετε το συντομότερο κουράσατε !!!!!!!!

  11. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΑΥΛΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΣΟΥΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ

  12. ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

  13. Τρεις κι ο κούκος στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης

  14. Μεγάλη μορφή του Ελληνικού θέατρου η Άννα Συνοδινού. Ο ελάχιστος φόρος τιμής που της οφείλουμε είναι ένα μουσείο προς τιμή της με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο για διαδοθεί η φήμη της

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *